.. PER A CREMAR...

dijous, 10 de febrer de 2011

PRESENTACIÓ FALLERES MAJORS i CORTS D'HONOR 2011

El passat dissabte 29 de Gener va tindre lloc al CM. Bernat i Baldoví la presentació de les nostres falleres majors 2011 i les seues Corts d'honor.

A les 18h al "Yeclano" la gent acudia amb els seus vestits de fallers i falleres que ja teniem ganes de lluir, d'alli ens dirigirem primer cap a les cases de les falleres majors 2010 i després mes caiguda la vesprada cap a les cases de les nostres representants 2011, Maria i Inma, que tant emocionades estaben esperant.nos!
Passades les 21h arribarem al CM Bernat i Baldoví on una any més la nostra xaranga "La Cafrà" ens va tancar el pasacarrer deleitant.nos amb les seues cançons allí dins.
Sobre les 21.30 els nostres presentadors infantils David i Raquel començaren l'acte cridant als nostres estandarts, al president infantil i a la seua comissió i a la fallera major infanil 2010 Andrea, una vegada dalt tota la Cort infantil, passaren a presentar les presentadores majors Maria i Mónica que s'encarregaren de cridar a la fallera major 2010 Aida, per a que ficara es bandes a tota la Cort d'honor, en obrir.se les cortines un decorat en forma d'arrades i d'agulla de fallera presidia un magnific escenari amb totes les nostres falleres.

Seguidament tornaren David i Raquel per cridar a la seua representant, la Fallera Major Infantil 2011 Maria Vercher i Seguí que va pujar a l'escenari acompanyada del nostre president infantil Miquel Càrcel i Beltrán, alli dalt Maria i Andrea feren intercanvi de bandes, Maria pujà a ocupar el seu trò de regineta.
Després Monica i Maria continuaren l'acte i cridaren a la Fallera Major 2011 Inmaculada Franco i Bernabé que va pujar a l'escenari acompanyada del nostre president Samuel Grau i Casanova, seguidament Inma i Aida feren intercanvi de bandes, Inma pujà a ocupar el seu trò de regina!


Continuant l'acte reberem al mantenidor, el faller Jose Cardo que va tindre unes emotives i boniques paraules cap als nostres representants, ens va fer riure i emocionar.nos a tots els alli presents...i això que deia que no sabia si ho faria bé...Enhorabona Jose!
Seguirem amb el torn de les falles convidaes i amb l'ajuntament i la Junta Local Fallera, que va imposar a la fallera Carmen Crespo l'insignia d'or al mèrit faller, i qui va donar les credencials de la màxima distinció fallera, el bunyol d'or i brillants amb fulles de llorer als fallers, Toni Benedito, JuanJo Colomar, Anibal Chanqués, Sofia Aguilar i Conchin Seguí, Enhorabona a tots ells!
Per finalitzar l'acte el grup de teatre de la falla va ficar en escena el sainet "Un canvi d'habitació". Desde la web de la falla i de part de tota la comissió donar l'enhorabona a les families Vercher/Seguí i Franco/Bernabé!I ara si.....COMENCEN LES FALLES 2011!!!!!!!!