.. PER A CREMAR...

dilluns, 15 de novembre de 2010

PROCLAMACIÓ FALLERES MAJORS 2011


El passat dissabte 6 de Novembre va tindre lloc al cau faller de la falla Bernat Alinyo, la proclamació de les nostres Falleres Majors 2011.

Allí acudiren, fallers, familiars i amics, per fer honor a les nostres falleres majors.

L’acte va començar quan els presidents, regalaren una flor a les mares de les nostres falleres majors 2011 per demanar-los permís per començar. Seguidament, es va cridar a les nostres representants del 2010, la xiqueta Andrea Rubio i Lopez, i la senyoreta Aida Fuset i Fuset i se’ls va donar les gràcies per l’any succeït i se les va acomiadar amb un fort aplaudiment, donant pas a la proclamació de les nostres Falleres Majors 2011.

Primerament es va cridar a la nostra fallera major infantil 2011: xiqueta Maria Vercher i Seguí, que va ser acompanyada pel nostre president infantil: Miquel Càrcel i Beltrán, i després a la nostra fallera major 2011: Inmaculada Franco i Bernabé, que va ser acompanyada pel nostre president: Samuel Grau i Casanova. En les dues ocasions la gent allí present no es va cansar d’aplaudir per donar-los la benvinguda a les nostres noves falleres majors.

Després els presidents els van fer entrega d’un regal a les nostres falleres majors en nom de la comissió. Així com també se’ls va fer entrega d’un llenç amb el dibuix del momument faller.

I com a sorpresa per als quatre representants, es va projectar un video amb imatges d´ells des de ben menudets fins l’actualitat dintre de la falla, que amb molta il.lusió havien preparat les seues famílies

Seguidament va ser el torn dels parlaments, on poguerem escoltar paraules d’agraiment i alegria de Miquel, Maria, Inma i Samuel, que ens feren riure i segur que a més d’un/a també plorar…

Per concloure l’acte el president va proposar un brindis per les falleres majors i per la falla del Mercat i a continuació els nostres representants van inaugurar el ball amb un “pas - doble” i poc a poc la gent va començar a animar-se i seguirem ballant fins la matinada….

Des d’ací i de part de tota la comissió donar les gràcies a Maria i a Inma, així com a les seues famílies Vercher-Seguí i Franco-Bernabé, per haver tingut este detall i haver fet possible aquesta festa. Dessitjant-los un any meravellós i inoblidable!