.. PER A CREMAR...

dimarts, 10 de novembre de 2009

PRESENTACIO FALLERA MAJOR DE SUECA

El passat dissabte, 17 d'octubre a les 22 hores va tindre lloc al Centre Municipal Bernat i Baldoví la Presentació de la Fallera Major de Sueca i la seua Cort d'Honor.
L'event va estar molt emotiu, la imposició de banda de Fallera Major. Hi hagueren discursos per a tots els gusts, de l'Alcalde, Joan Baldoví, també hi va parlar la Regidora de Festes, recordant que la Fallera Major passarà a ser també la Festera.
També va ser ovacionat en la seua oratòria, Fausti, president de la Junta Local, però quan li tocà el torn al mantenidor, ningú els que allí estavem vam esperar un discurs com el que vam sentir, va actuar com a mantenidor Carlos Belenguer (Merengue) un bon faller de la falla Che Collons i membre de la Junta Local i va exposar els problemes que hi ha avuí en dia.
Durant l'acte es van representar espectacles musicals.
Cal dir, que va ser un dia especial per a les nostres falleres, perquè era la primera vegada en la seua vida, que ES VESTIEN DE FALLERES MAJORS, ANDREA RUBIO LOPEZ com a infantil i AIDA FUSET FUSET com a major, era la primera vegada que pujaven a l'escenàri representant la nostra falla i que estaven molt emocionades. També va ser una experiència nova per al nostre President Infantil LUCAS SERRA ESPASA i com no el nostre President ABEL MARCO BIENDICHO.
Tot i això els quatre estaven guapissims, van representar la nostra falla molt dignament i podem dir que ara sí que comença un llarg camí d'un any per als quatre junts.
Enhorabona als quatre.
Finalitzat l'acte, els pares de les Falleres Majors ens convidaren a un refrigeri on van comentar les anècdotes de la nit i passarem unes hores molt disteses.
Ací vos deixe un xicotet reportatge gràfic en el que estan incloses les fotos del nomenament de la Fallera MAJOR de Sueca a L´Ajuntament.
IMG_2089 [Resolución de Escritorio]