.. PER A CREMAR...

dimecres, 22 d’abril de 2009

GRAN BODA FALLERA

Hola fallers i falleres! Hui escric per a contar-vos que el pasat diumenge dia 19 varen contraure matrimoni dos persones molt falleres i de segur conegudes per tots nosaltres, ells son Sam i Silvia, de Sam dir que es faller des que va nàixer i de familia amb molta tradició fallera, sa mare Lolita va ser la primera fallera major de la nova etapa de la falla i tant ell com tota la familia senten i viuen la falla des de molt dins! Aquest any l’hem vist tornant-se un poc boig amb els conters de la falla, es lo que te ser tresorer!!! I de Silvia dir que sols nomenant-li la falla ella ja vol fer feina i ficar-se en marxa, perquè dia a dia demostra que per a ella la falla es molt important i des de que es fallera (ja fa molts anys) a treballat, també a renegat però a ella en el fondo li mola la mala vida!!

En definitiva dos fallers dels que treballen tot l’any, dos grans persones i sobretot dos grans amics!I de la boda….ufff!!! que puc contar de la boda!!

Aniré per parts, el dia amenaçava de pluja, però…era precís tanta!!!! Anàrem a casa Sam cap a les 11 i no plovia, però justament a l’hora d’eixir de casa va caure a cànters!!! Sort q estàvem prop de l’església de Sant Pere i no ens banyarem molt! I com be diu el refrany: "boda lluviosa, boda dichosa!"
Una vegada allí, la gent anava entrant cap a dins per rebre el novio acompanyat per l’orgullosa mama i padrina, l’església anava plenant-se fins que finalment va aparèixer Silvia acompanyada del seu pagat papa, estava guapíssima!!!!!!!!!
La cara de Sam quant la va veure entrar era un poema i la de Silvia no era per a menys, la cerimònia fou molt emocionant, amés amés l’oficiava Javi, cosí de Sam, que va fer que el moment fora mes especial si cap.
En acabar la missa, els teníem preparada una sorpresa i es que per si no hi havia prou emoció, els amics els havíem d’un a un grup d’albades per a que els cantaren i emocionaren en el dia més bonic per a ells!Després l’arròs i les fotos amb amics i d’allí a la sala Cancela on dinàrem i després de tornar a emocionar-nos amb el pastís i amb el ball nupcial i de riure amb Georgie Dann, donava començament l’orquestra Tabarca que ens va amenitzar la festa fins que ens tiraren de la sala! tots els present ens ho passàrem molt molt bé, fins i tot ens ferem foto de familia fallera!
Des de ací felicitar a Sam i a Silvia i a les seues famílies, i desitjar-los tota la felicitat del mon en aquesta nova etapa de la seua vida, ENHORABONA!!!!