.. PER A CREMAR...

dimecres, 11 de març de 2009

concurs de xarangues, cavalcada, passacarrer...

El passat dissabte, ja per el mati, teníem al Sueca Park el ja famós concurs de xarangues, i allí que ens dirigirem per donar suport a la nostra xaranga. En arribar els “artistes” estaven preparant-se, vestint-se i agafant els instruments, nosaltres anàrem agafant posicions al públic perquè ells eren els primers en tocar, i en breu la nostra xaranga va començar l’actuació amb el seu nou mambo, inventat per ells mateix i continuant amb un repertori que va ser impressionant!!!
Pel que fa al resultat, quedaren en 2n lloc, cal dir que l’any passat foren 1ers i que guanyar dos anys consecutius era poc complicat, Així que

ENHORABONA XICS!!!Després es varen repartir els premis dels playbacks, un any més no ens ha tocat cap premi, però moralment sempre ens sentim campions! Des de ací enhorabona a les falles guanyadores!

I del sueca park ens dirigirem al cau a dinar i després a preparar-nos per a la cavalcada!!A les 18.30 eixia el tractor del cau per dirigir-nos cap a l’estació, allí es concentrava el nostre circ particular que amb ganes de festa, risa i bon humor va passar per els principals carrers de Sueca.Ja per la nit ens visitava com tots els anys la nit d’albades que organitza la Junta Local Fallera i després DJ Deivit ens amenitzava la vetlada fins l’hora permesa.

I el diumenge, passacarrer amb un sol impressionant! on tots els fallers i falleres poguérem lluir els nostres trages donant, per primera vegada aquest any, llum i color faller a la barriada!

Ara fins els pròxim!!! preparats per a la recta final???

*no tenim fotos del cap de setmana, envieu fotos del dissabte i del diumenge.*