.. PER A CREMAR...

dimarts, 3 de febrer de 2009

FALLERS D'HONOR 2009

El passat dissabte dia 31, els fallers i falleres ens ficarem "ben guapos i guapes" i anarem a la Sala Cancela on varem cel.lebrar el sopar en homenatge als fallers d'honor 2009.

Després de sopar es varen nomenar a tots els fallers d'honor i acte seguit començaba el ball amb l'orquesta "NEW EPOCA" fins altes hores de la matinada.

La nit va ser una nit festiva i amb molt d'ambient de falla, es notava per tot arreu que les falles van apropan-se i que la gent ja te ganes de falla!

Açò es tan sols una mostra de lo bé que ho pasarem, poc a poc se ficarán més fotos.
APROFITE TAMBÉ PER A DIR QUE EL PROPER DIVENDRES DIA 6 DE FEBRER A LES 22h, AL CM.BERNAT I BALDOVÍ EL GRUP DE TEATRE FICARÁ EN ESCENA EL SAINET QUE LA FALLA PRESENTA PER AL CONCURS DE SAINETS DE LA JLF.

2 comentarios:

Anònim ha dit...

"APROFITE TAMBÉ PER A DIR QUE EL PROPER DIVENDRES DIA 6 DE FEBRER A LES 22h, AL CM.BERNAT I BALDOVÍ EL GRUP DE TEATRE FICARÁ EN ESCENA EL SAINET QUE LA FALLA PRESENTA PER AL CONCURS DE SAINETS DE LA JLF."

Doncs jo aprofite que tu aprofites per aprofitar i dir que tot el que vulga ajudar pot anar a les 19:30h al local de la falla o a partir d'eixa hora al Bernat i Baldoví, per carregar, descarregar i muntar el decorat.

I després del sainet lo mateix però al revés.

marieta campos ha dit...

Bé, disculpeume però no sabia l'hora a la que s'habia quedat, per això no ho vaig ficar, gràcies per la informació,
ah! i perfavor firmeu els comentaris que ens agrada saber a qui ens dirigim.
ens vegem el divendres!