.. PER A CREMAR...

dimecres, 25 de febrer de 2009

El passat i el pròxim!

Ens ha costat recuperar-nos del que ha segut un cap de setmana intens:

El dissabte amb les paelles ja tinguérem tot un dia complet de festa que acabava per a uns mes tardet que per a altres però en definitiva per a tots una jornà fallera intensa. Del dia cal destacar l’ambient festiu que es podia notar per tot el sindicat i el dia tan solejat que ens va eixir, com a aspectes negatius cal dir que per poc no cabíem tots els fallers/es allí presents i que estàvem molt juntets amb les altres taules, tan juntets que no ens podíem ni moure!! Per no parlar també de la 1ª fila de mascletà, i dic 1ª fila perquè estàvem, (com sempre), cap a les ultimes taules, es a dir, justet on fiquen la mascletà, i la tiraren exactament a les 14.20 hora en la que ja estàvem tots sentadets en les nostres cadires i degut al poc espai no ens poguérem ni allunyar un poc. Per la resta del dia tot bé ja que la festa concloïa amb bon sabor de boca perquè ens emportàvem el 3er premi a la millor paella, enhorabona als cuiners!!!

I després del dissabte tocava jugar al ral·li el diumenge!! A les 9 del mati!!! Si si, després del dissabte de paelles, allí estàvem una quants valents i valentes per a passar una estona divertida al ral·li humorístic. Va ser un mati mot divertit, hi va haver moltes anècdotes, disfresses, probes que no trobàvem, “mil” cridades de telèfon.... I ho passàrem d’allò més bé!
Aquest any no hem tingut premi però ha valgut la pena alçar-se tan matí, l’any que bé més!!

Però fallers aneu carregant les piles per que el pròxim cap de setmana també es presenta complet, ja tindrem el cau en marxa i això per a nosaltres ja es estar en falles!

Dissabte tindrem per el mati el concurs de xarangues, recordar que la nostra xaranga es la primera i toca a les 11, i allí mateix, després del concurs de xarangues es farà entrega dels premis dels playbacks, per la vesprada la cavalcada del ninot per als majors i per la nit disco-mòvil, i ja diumenge la cavalcada per als menuts.

Aneu apuntant-se a la “Mercat champions League”!!!

Les falles ja estan ací!!