.. PER A CREMAR...

dilluns, 16 de febrer de 2009

Crida i entrega de la màxima recompensa fallera.

Ahir diumenge va tindre lloc a la plaça de l'ajuntament la crida de la fallera major de Sueca cap a tots els fallers del poble, acte que encén la metxa de les falles i ens indica que la festa ja està ahí! Aquest any afortunadament no varem tindre la presència de la plutja, l'ambient era festiu amb xaranga i tot! i les falleres pogueren lluir els trages.

Allí, junt amb la nostra fallera major infantil i els nostres presindents, ens reunirem un bon nombre de fallers i falleres que esperabem sentir allò de "Visca les falles" i "senyor pirotècnic pot començar el castell".
Una vegada acabada la crida ens dirigirem tots amb els nostres estanarts cap al CM.Bernat i Baldoví, on es faria entrega de la màxima recompensa fallera; el Bunyol d'or amb fulles de llorer i brillants, als membres de les distintes comisions mereixedors d'ella. De la nostra comisio han sigut tres membres els guardonats amb la màxima distinció fallera:

Abelardo Iborra, Inmaculada Fletes i MªDolores Porta.


Als tres enhorabona! ja que el fet d'arribar a dita distinció comporta ser molt anys fallers i haber treballat molt per la falla!