.. PER A CREMAR...

dissabte, 24 de gener de 2009

que artistes tenim

Ara veurem els grans artistes que té la falla des dels xicotets als grans ens deleiten amb els playbacks següents. Donar-los a tots l'enhorabona per les magnifiques interpretacions i agrair-los les hores dedicades perquè un any mes vencent al fret dels dies passats, exàmens i hores perdudes de son, esta il·lusió torne donant els seus fruits en les actuacions tan meravelloses que ens han deleitat esta vegada.
PD: En quan rebem fotos i algun vídeo mes els anirem publicant.

PLAY-BACK INFANTIL 2009

 

PLAY-BACK MAYOR 2009

13 comentarios:

Anònim ha dit...

En sueca tv ja es vora millor.

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Enhorabona a tots els q participaren als play-backs!!! sou uns artistes!!!

marieta campos ha dit...

En primer lloc agrair la rapidesa amb la que s'han penjat els videos, perque teniem moltes ganes de vore'ns!!
I com no donar l'enhorabona a tots i totes els ballarins i ballarines, perque ha valgut la pena!sou uns artistes! fa 2dies i ja no m'enrrecorde ni del fret ni de la son ni de res mal, de l'unic que m'enrrecorde es del que realmet importa, i es en lo be que heu pasarem quan estabem dalt l'escenari i en lo be que ens va ixir!
meu he pasat molt bé durant estos mesos asajant, m'he rist moltissim i ara....que fare totes les nits en casa???heu tiraré de menos....

Vane ha dit...

Jooooooo q peneta me dona q ja haja passat, mira q sempre renegavem del fred, la son, els estudis xo tens tota la raó Maria, ara q fem per les nits?? Soles fa dos dies i ja vos tire mogollo de menos!!jeje.
Moltissimes gracies per penjar-nos els videos tan pronteee xq no voreu les ganes que tenia d vore com ens havia quedat, perque desde dins mai ho saps!!
I q dir dels nanos?? son uns artistes, tan xicotets i ja van xafant fort!!

abel -confeti- ha dit...

no es pot expressar millor... AÇÒ ES FALLA! gracies a tots els que heu estat ahí preparant l'espectacle per a que eixira tot tan be ja que un any més ho heu tornat a fer possible. Gracies a totes les persones que s'han implicat. Es un orgull poder vore en la falla el bon fer de la gent. Enhorabona

Isi ha dit...

Que emotiu! tns raó maria, xq ho hem pasat molt be tant al assaig com el dia de l'actuació, aquest any ha sigut una novetat xa mi, i l'unic q puc dir, esq estic molt orgullosa de tots vosatros com a companyers de falla i q x a l'any que ve, conteu en mi!

Ho tirarem de menys, xo ja es sent l'olor a polvora, ja estan así les falles..

SAlutacions i gracies a tots!

maria rosado ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaa!!!!!Moltes gràcies a qui haja penjat els vídeos, des del dissabte no sé les vegades que els he vist, jajajjajaj.
Compis de playback, que artistes, que bé ens ho vam passar!!Ja sabeu que enguany vaig estar a punt, a punt de no eixir i això que vaig ser la primera en passar els càstings, eh Tati?jajajja
Vos tire moltísim de menos, perquè ens hem rist molt i és veritat que hem passat fred, son ....però ha valgut la pena.
Besets a tots, ens vegem el dissabte als fallers d´honor!!!

marieta campos ha dit...

M.Rosado!!!! lo que estaries arrepentinte si alfinal no hagueres ixit!!! sabem que t'ha costat molt vindre a asajar i que feres un sobre esforç sobretot a final de l'any passat, pero menos mal que alfinal no ens avandonares!! 1beset!!!

Anònim ha dit...

Hola!!!!!!!!!!!!! La veritat és que va molar molt.
Jo meu vaig passar molt bé, encara que al principi hem tremolaven un poc les cames, però després va passar tot molt ràpid.
Tant de temps assajant............je,je,je. Desde juny, no????? Ja ni ho recorde.
Però ha valgut la pena. Sobretot per lo bé que ens ho hem passat.

Patri ha dit...

Xics i Xiques que voleu que vos diga, a mi em va encantar. No es lo mateix vorevos amb tot el que toca: vestuari, maquillatge, monyos... molava molt i CANTAREU TOTS!!! molt be! Enhorabona a tots per com es va quedar.
Hui a vore tots Sueca TV

Per cert, entreu al foro de quan en quan? vos han deixat un missatge

Ricol ha dit...

SOU UNS/ES ARTISTES, MARE!

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Es pot dir me alt, xo no mes clar Ricol!

Vane ha dit...

Els "LLUMEROS" tmb van ser uns artistes!!!!