.. PER A CREMAR...

dijous, 15 de gener de 2009

ELS PLAYBACKS

Be, ja feia molt de temps que volia escriure, però últimament no trobava el moment, però bé, mes val tard que mai!

Com ja tots sabreu (o quasi tots) ja ha començat la mostra concurs de playbacks que organitza la junta local fallera, i a nosaltres ens toca el dia 23, açò ja esta ahí!!!

A partir d’ara ja es tot un nerviós, que si ultimant vestuari, decorats, balls....
Molt es l’esforç que la gent que ix li dedica, moltes son les hores de son que ens tirem, molts son els constipats...perquè fa un fred que pela! Per això la frase més escoltada dies abans de l’actuació quan ja estem molt cansats es:”l’any que be jo no ixc!”
però arriba l’any següent i va apropant-se la data i hi ha algo que et mou per dins, i sempre hi ha algú que et bufa l’orelleta i després penses: “ei...i la falla no te que presentar-se....” i pareix que se’ns oblide el fred, la son i les hores que et vas passar l’any anterior assajant. I el mateix els pasa a les que ens fan els decorats, que sempre ens diuen que es l’últim any!!
La veritat que no som un grup molt nombrós (sobretot d’homes que encara no s’acaben d’animar...), sempre hi han noves incorporacions, però també sempre hi ha baixes de gent, que molt al seu pesar li es impossible vindre a assajar o ixir el dia de l’actuació, així que en els que som ens apanyem.

Ho fem perquè ens agrada i per fer partícip a la falla d’una activitat de la Junta, el nostre anhel no es guanyar, perquè no ens dediquem professionalment a actuar, el que volem es passar-ho bé, sentir-nos satisfets dels que hem fet i representar a la falla dignament, clar que... després si ens toca algo normal que ens alegraríem! A ningú li amarga un dolç! Doncs ahí es veu tot l’esforç recompensat!!


Aquest any ens han canviat la ubicació, i esta celebrant-se al casal multiusos, lloc que es va construir pensant en la mostra de playbacks (entre altres coses), o bueno això ens pensàvem, perquè el lloc en qüestió no es pareix ni de lluny al Bernat i Baldoví, tant per escenari, sò, com per pati de butaques, però bueno es lo que hi ha, i a ell ens hem tingut que acoplar ja que al playback teníem pensat fer unes coses que allí son impossibles de realitzar-se.

Fallers i falleres, les de decorats, les mares, els que ballem en el playback tant xiquets com majors, ja estem apunt per al dia 23, i tu???? També pots vindre a portar coses, montar, maquillar, fer monyos...
sols falta una setmana per a que s’alçe el teló!!

3 comentarios:

Anònim ha dit...

"També pots vindre a portar coses, montar, maquillar, fer monyos..."

A quina hora heu quedat per portar trastos o ajudar a montar el decorat?

Vane ha dit...

A partir de les 6 de la vesprada esta obert el casal multiusos per a que puga entrar la gent d la falla que vaja a participar o ajudar, aixi que si algu esta disposat a vindre, a partir d les 6 estarem alli!!

marieta campos ha dit...

Vane, moltes gracies per contestar, jo no he pogut entrar abans.
Be, pues com diu Vane, a les 6 ens obrin el casal multiusos per a montar,etc...
Però abans estarem al local de la falla (per cafes granell), per a maquillar, fer monyos i carregar decorats.