.. PER A CREMAR...

dijous, 18 de desembre de 2008

PRESENTACIO 2009 FALLA DEL MERCAT

El dissabte 13 de desembre es celebrà al centre cultural Bernat i Baldoví de Sueca la presentació de la Fallera Major Infantil de l'exercici 2009 de la Falla del Mercat  GEMMA-SOFIA CHANQUÉS AGUILAR així com de les corts d'honor majors i infantils per a este exercici faller, en l'acte també es va despedir a  CRISTINA i AMPARO Falleres Majors del 2008 que van passar a formar part de les respectives corts d'honor.

GEMMA- SOFIA va pujar a l'escenari acompanyada del nostre President Infantil ALBERTO COLECHÁ LLEDÓ i flanquejada pels portadors de la banda, el seu pare Aníbal i el seu tio Juan-Andrés, ja en l'escenari CRISTINA li va imposar la banda com a Fallera Major Infantil per a este exercici del 2009.
Des d'estes línies felicitar a CRISTINA i AMPARO per l'any que hem donat fí, passant-ho meravellosament.

Desitjar-li a GEMMA-SOFIA i a la seua família un any radiant, ple d'experiències i emocions noves per a la nostra Fallera Major Infantil 2009.
S'ha recopilat un vídeo de la presentació el qual s'ha distribuït en tres parts sent la primera: del Yeclano fins al Bernat i Baldoví, la segona part: Cort d'honor, i la tercera part: imposició de bandes.