.. PER A CREMAR...

dilluns, 24 de novembre de 2008

Proclamació Fallera Major infantil

El passat dissabte dia 22 va tindre lloc a la sala Braham de Riola la
proclamació de la nostra fallera major infantil.

L’acte el va inaugurar el nostre secretari Josep Meseguer donant una flor a la mare de la fallereta per a poder començar l’acte.

PUNXEU LA FOTO

Seguidament es va cridar a les falleres majors 2008 Cristina Lezcano i Amparo Lezcano que foren acompanyades per els postres presidents Alberto i Abel.
El secretari va acomiadar amb unes paraules a les falleres major 2008 donant pas a continuació a la fallereta infantil 2009 Gemma Sofia Chanqués Aguilar acompanyada per el president infantil Alberto Colechá, que va ser rebuda amb una forta ovació per tots els assistents a l’acte, el nostre secretari va llegir uns versets a la fallereta i va dir unes paraules d’agraïment tant a ella com a la seua familia.
PUNXEU LA FOTO

A continuació els postres representants 2009 ens dirigiren a tots els presents unes paraules d’emoció, alegria i d’agraïment que ens feren riure i de segur també plorar a més d’un. El president va proposar un brindis per la fallera major infantil i per la falla del mercat i seguidament es va inaugurar el ball i poc a poc la gent es va animar i va seguir ballant fins a altes hores de la matinada….
Des d’ací donar l’enhorabona i les gràcies a la familia Chanqués-Aguilar per la nit que ens feren passar, desitjant-los que tinguen un any faller meravellós e inoblidable!
Oficialmet ja han començat les falles 2009, ara si que no parem!!

Pd: les fotos estan oscuretes si algú te millors que les envie perfa! gràcies!
      PUNXANT EN LA FOTO ANIREU AL ALBUM DE LA PROCLAMACIO