.. PER A CREMAR...

dilluns, 17 de novembre de 2008

CAMPIONS DE LIGA DE FUTBET INFANTIL

El dissabte passat va ser la ultima jornada de futbet infantil en el mareny, el primer partit es disputa contra L'AVINGUDA D'ESPANYA amb el resultat: 1 - 0 a favor nostre el segon partit i final absoluta el vam disputar contra el combinat de la falla del PORTAL amb resultat de : 4 - 0 donant la victòria de l'encontre i de la lliga de futbet al combinat de la FALLA DEL MERCAT que ha acabat la lliga invicte amb un equip fenomenal que partit a partit es veia créixer , destacar l'esportivitat demostrada esta ultima jornada dels equips participants en els dos partits disputats pels nostres xiquets, ni que dir d'agrair als jugadors, al míster, als acompanyants pels seus ànims en estes jornades passades.

PD:  La entrega de trofeus 14 de març al casal multiusos.
PB150085  PB150080
 PB150082 PB150092
PB150088 PB150089 

4 comentarios:

Anònim ha dit...

feliçitar a tots els nanos per la bona actitut demostrada en els dos partits que jugaren enhorabona campions

San-vala ha dit...

Donar l'enhorabona als xiquets de la Falla del Mercat, a mi m'havera agradat anar a vore-los però la Boda de Raulet no heu va permitir, jejejejeje

Però m'han contat que el partit contra la nostra falla estague molt igualat...

marieta campos ha dit...

eeiii encara no havia pogut escriure!!!!
enhorabona a tots els campions que gràcies a ells hem acomseguit la victòria!!! i com no al mister i als asistens del mister que hem costa que estagueren animant i donant-los suport en tot moment, ENHORABONA CAMPIONS!!

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Enhorabona campions!!! També donar la enhorabona a tots els xikets de totes les altres comisions xq sense ells no es farien estes activitats!! Enhorabona a tots i continueu aixi!!