.. PER A CREMAR...

dimarts, 7 d’octubre de 2008

AÇÓ ÉS GERMANOR !!


Agermanats 2008 ja es història! El 4 d'Octubre a pasat, i ja hem disfrutat com a segon any consecutiu dels Agermanats. L'èxit d'enguany a sigut rotund, on només hem tirat de menos la caloreta, ja que per la nit el fred no ens va deixar disfrutar com Dèu mana de l'orquestra. Així i tot, podem dir que gracies a tots vosaltres hem pogut disfrutat d'una festa fallera on les comisions de Sueca, Perelló i Mareny han tornat a demostrar el bon rollo que hi ha entre elles.

He de dir-vos també que la nostra comissió ha tornat a presentar un gran número de participants, i que inclús hem superat el registre de l'any passat. Desde d'açí donar-vos les GRÀCIES en majúscules a tots els fallers/es que participareu. I dir-vos als que per diferents motius no heu pogut, o no heu volgut participar que a l'any que ve segurament podreu tornar a disfrutar d'este dia. De segur que no s'arrepentireu.

Per últim, felicitar a tots els membres de l'organització, que desinteresadament, han tornat a dur com a MESTRES esta festa. Al final l'única recompensa que hem rebut ha sigut la millor .... que la gent a disfrutat gràcies al nostre esforç. Sabeu que no sols som companys, SOM AMICS i hem disfrutat junts.

P.D: Tamé felicitar al meu amic i nostre president Abel, perque pese a tot el mareig i feines que porta a la Falla, ha estat en tot moment ajudant amb mi en tot el que hem pogut, i no ma deixat en cap moment el "marrón" de repartir jo soles 150 camisetes (animals que sòu uns animals!!!)

Ens veiem a la falla!!

Sandro Quiles

11 comentarios:

abel -confeti- ha dit...

ja era hora socio!!

abel -confeti- ha dit...

molt bon article compare! gracies a tu tambe, per estar ahi currant colze amb colze. Ara va tot a una aixina que ves preparante que ja estem ahii!!

unrodabars ha dit...

A vosaltres dos...a l'any que be anire personalment a despertar-vos!!!! je,je.
Gràcies als dos pel treball fet a AGERMANATS,sou uns Cracks!!!

I gràcies a tots els fallers de la falla el Mercat per la gran resposta a la festa,heu segut la falla amb més partcipació amb diferència i això vos deu omplir d'orgull.En un any on totes les comissions han baixat la seva participació vosaltres l'heu superada ENHORABONA!!!!

rocio ha dit...

El mercat la comissio mes multitudinaria i en la que vam tindre el gust d'anar en la cercavila.
Enhorabona als organitzadors¡¡¡

karla ha dit...

No tinc paraules per expressar tot el que he sentit junt a tots vosaltres.Estic molt contenta d'haver entrat a formar part d'aquest cercle, d'aquesta organització...
Hem tingut moments durs i també molt emocionats...Rises...i bueno, per a alguns (ejem, ejem)plors..jeje...Però jo mee quede en cadasqun de ixos moments.
Bé amics,fallers, moltes gràcies i no canvieu mai!SÍ,SOU GRANDES!

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Karla no disimules!!! ploronaaaa!! jejeje, i encara no m'has dit xq!! A vosaltres vos dic lo mateix: no canvieu MAI!! Es un plaer treballar en tots vosatros.

P.D.: Ximo avore si es veritat, però cuidao que tinc molt mal despertar.... au amic!!

marieta campos ha dit...

clar que ens varem agermanar!! gran dia el 4 d'octubre! desde ací jo tambe vull donar l'ehorabona a tots els membres de l'organització per tot el que han fet per a que sta festa siga posible, estic segura de que sentireu molts comentaris al respecte de com va estar organitzat i de lo que tindrieu que haber fet, però no vos preocupeu perque no tot el mon te la valentia de ficar-se al capdavant d'organitzar un event que mou a tanta gent, per a mi l'unica perga el temps, cosa contra la que no es pot fer res i que una chaqueta va solventar el problema! jo meu vaig pasar molt be! aixina que per molts mes anys d'agermanats!!

San Karrega ha dit...

Jee, Sandro... tu eres GuAY?!!!...

JAJJAJAJAJJAa

Igualment, ha sigut un plaer tindre-vos en l'organització...Cuida'm al presi!

Anònim ha dit...

jajaja!! Sanka q fill .... q eres!!!

San-vala ha dit...

Enhorabona als dos tant a Sandro com a Abel, ells ja saven el apreci que els tinc. Han fet una gran llavor a la seua comisió i en l'Organització.

Per cert Sandro, saps a qui en recordes????????, jejejejejeje

Lidia ha dit...

Com esteu Suecans??? com veig en moltes webs acaveu de cel·lebrar l'agermanats, i de segur que ho heu passat d'alló més bé.

La veritat es que feia molt de temps que no pegava la volta a totes les webs de falles suecanes, però ara ja va acostant-se falles, ara ja hi ha mes gana de vore ambient faller, ja no queda res per a que arrive.

Ara ja comencen els actes de les comissions.

Vull donar l'enhorabona a tots els vostres representants del 2009 i dessitjar que passen un any inoblidable i a gaudir al máxim de tots els dies, es una experiència meravellosa i no hi ha que perdre cap detall.

Ens vegem amics.


www.fallacasadalonso.com