.. PER A CREMAR...

dimecres, 1 d’octubre de 2008

AGERMANATS 2008

ESTEU PREPARATS?? NOSALTRES SI!!

Després de veure la gran acollida de l’event en l’edició anterior, volíem consolidar i donar continuïtat a aquell somni, a aquella festa que tenia lloc per primera vegada a Sueca l’any passat i que creguem és una festa única que uneix a tothom per una causa comú, la festa fallera; d’una festa que esperem, en un futur, siga un referent al calendari faller del nostre poble. Però la nostra intenció no seria ni molt menys una realitat sense la vostra inestimable ajuda. Per això mateix, des de l’organització de la II Festa de Germanor Fallera, volem agrair-vos la vostra participació.

A data d’avui, una vegada finalitzat el període d’inscripcions, hi ha més de 900 amics que ens fan costat, que han volgut participar i acompanyar-nos en aquesta empresa, solidària, com vos hem dit moltes vegades, perquè tots els fons que es recapten, una vegada sufragat l’event, seran destinats benèficament a l’Associació contra el Càncer de Sueca (AECC). Per tant, volem agrair-vos també i especialment la vostra aportació solidària amb els afectats per aquesta malaltia.

Com ja sabeu s’apropa el dia D, només resten un parell de dies. Els deures ja estan fets i s’han dut a terme amb molta il•lusió i amb la esperança de que eixe dia les coses surten el millor possible i vosaltres disfruteu al màxim.

Així doncs, MOLTISSIMES GRÀCIES de nou a tots per la vostra acollida i participació en Agermanats 2008, ens vegem el dia 4.

Article escrit per Vanessa Oria - Membre de l'organització d'Agermanats -