.. PER A CREMAR...

dilluns, 22 de setembre de 2008

Crònica del futbel femení

El dissabte jugarem i guanyarem!!!

Bé, després de prou de temps sense escriu-se per ací hui m’he decidit, i es que l’ocasió val la pena de contar, el passat dissabte dia 20 debutava l’equip de futbet femení de la falla del mercat, a les 16h havien fet la quedada oficial al poliesportiu del mareny per a posteriorment jugar a les 16:25 el nostre primer partit, jo no pensava jugar sols si feia falta, però en el “equipazo” que tenim no va fer gens de falta! El que si que feia falta era afició, i allí estava jo i uns quants més animant i chillant com si d’una final es tractara.

Quan jo vaig arribar ja estaven totes preparades, entrenant i calfant, i pensant que farien mes risa que altra cosa, però elles no sabien lo que anava a passar, sobre les 16:45 mes o menos, començava el nostre primer partit contra la falla sol i tarongers, falla del poble on jugàvem!!!! Podeu imaginar la afició que portaven darrere…, però en poc mes de dos minuts la cosa va canviar, les nostres jugadores (Belen, Sandra, Sheila, Vicen, Karla, Patri, Sara, Elena i Mila) començaren a jugar i la nostra pichichi de la jornà va ficar el primer gol, impressionant Sheila!!!! Els ànims anaven pujant, les jugadores animant-se, la afició tornant-nos locos chillant i aplaudint cada vegada més, elles estaven cansades però el partit va acabar animant-se fins ficar-nos 6 a 0 (ara no recorde qui més va marcar). Podeu imaginar la eufòria que teníem tots damunt! El nostre primer partit i guanyat 6-0, increïble!!!!!


Mentre esperàvem a jugar el 2n partit, sols fèiem que comentar coses del primer, després d’un rato altra noticia, bona per a nosaltres ens donàvem els membres de la junta, la falla 18 de juliol no es presentava al partit, per tant el teníem guanyat i ja ens classificàvem segur!
Ara sols faltava guanyar el partit que ens quedava i ser primeres de grup, Així que esperarem un ratet fins que començarem a jugar contra la falla del materal. En aquest partit tampoc va faltar la emoció, encara que es notava que ja estàvem classificades i ja no hi havia tanta tensió com al primer, però així i tot guanyarem, 5-0!!! Mila que jugava de portera no va tindre gens de feina en ningun partit, a vore si seguim així!!!


Impressionant xiques!!! Sou les millors!! Este dissabte més!! Encara no sabem l’hora ni contra qui jugarem però de segur que ho feu super be!!!
Espere dins de poc poder contar-vos la semifinal i la final i amb triomf clar!!!
ENHORABONA PER IXE DEBUT I PER ELS RESULTATS!!!

4 comentarios:

abel -confeti- ha dit...

impresionant cronica marieta, i enhorabona a les xiques del futbet i eixa afició tan especatacular! ;)

m'aguera agradat voreu pero estava fora i no podia assistir, pero llegint açò es com si o hagués vist.

espere ansios la següent cronica, senyoreta mery, i a vore si quedeu campiones xiques.. sort! ;)

Vane ha dit...

Enhorabona xiques!!! Jo vag estar en el primer partit i se me posaven els pels de punta d vore el "EQUIPAZO" q tenim!!!
Ara a seguir aixina i a guanyar!!!
Sheila,tu ja saps q si te fa falta un massatge,jo tel fag!!jejeje.

Isi ha dit...

wno, wno, que equip! no mos ho podiem creure, ens pensabem que no passariem,i asi estem esperant q vinga la semifinal xa jugar i animar a les nostres jugadores! i al pichichi de la temporada! gg. Ja es sap algo del próxim partit??

Xcert maria molt bona crónica. millor no es podia contar. jajaja.
A vore si s'anima mes gent xa este disabte!
BEsets.

VICEN ha dit...

molt bona cronica meri, encara q estem esperant q arranque el titol q tens d'entrenadora. tambe dir q el titol d'animadora el feres de categoria, weno la veritat esq tots aquells i aquelles q vingueren a animarnos, moltes gracies aficio!!! jaja. weno xiquetes dema a per les q keden, que estem arrasant, jeje. A POR ELLAS, OEEEE!!!!!!