.. PER A CREMAR...

dilluns, 23 de juny de 2008

ANIVERSARI DEL BLOG

Per fi va arribar el dia, tots en esta vida ens alegrem quan un dia a l'any, tots ens feliciten i ens colmen de regals, el dia del nostre aniversari, bé, perquè com tot en esta vida, este blog també complix anys, concretament hui complim el nostre primer any d'existència.
Posats a recordar, enguany hem passat de tot, quan la gent ni es recordava de nosaltres o ni sàvia inclús que existíem, després vam tindre una gran pujada, per a arribar a la nostra crescuda més apoteòsica que arribà inclús a embriagar-nos.
Tot això és gràcies a vosaltres, ja que sense les vostres visites i els vostres comentaris encoratjadors, este blog ja no existiria, també cal recordar que esta pàgina està feta amb gran il·lusió i entusiasme, per a que tots nosaltres poguérem disfrutar d'ella, i que també hem tingut mals comentaris que a vegades lleven les ganes de publicar res, demanem també disculpes a totes eixes persones que se senten molestes quan pel meu afan periodístic fotografie a tota la gent en qualsevol acte i no desitja ser fotografiat, però després si li agrada eixir al blog,.... a pesar d'això ací estem i esperem junt amb vosaltres poder complir més anys.
En fi, no cal dir-vos més que gràcies, gràcies i mil gràcies volen donar-vos aquestos dos humils companys vostres, que sols desitjaven fer aquest projecte per al bé de tots i per a tots, si en alguna cosa haguerem pogut ofendre a alguna de les persones que ens segueixen, demanem mil disculpes i esperem contar amb la vostra ajuda, els vostres comentaris i com no també la vostra participació, demanem pues des d'ací vos animem a enviar-nos articles, fotos o qualsevol cosa que siga interessant per a vosaltres i vullgau que la publiquem que de segur per a nosaltres també serà un plaer.

1 comentarios:

marieta campos ha dit...

moltes felicitats al blog!!!! i com no moltes felicitats als seus "ciber-pares" David i MªJosé, sense els quals i sense el seu entusiasme per portar avant el blog hui no estariem complint un any, gràcies a ells tots ens hem "enganxat" un poc més a la ret i ens hem sentit molt més informats i involucrats amb tot el que pasa en la nostra falla, al principi poca gent sabia de la seua existència però poc a poc els blogers hem anat cresquent, les visites eren més frecuents i els comentaris anaben en augment. Gràcies a ells tenim un nou i molt bò mig de comunicació, i també altres penyes de la falla s'han anat animant a fer la seua propia pàgina després del èxit d'aquest blog.
bé, sols dir-vos que no es desanimeu i que continueu amb la mateixa il.lussió per informar-nos que el primer dia, i a la resta de la gent dir-los també que s'animen a enviar cosetes perque sempre esta way que se publiquen coses xules de la falla i de la seua gent. Enhorabona i que complim molts mes anys!!!