.. PER A CREMAR...

dimecres, 28 de maig de 2008

YA TENIM XARANGA!!!Després de molts anys contant amb la mateixa colla de musics, aquest era un any dificil, ja que per motius interns la ex-xaranga de la falla del Mercat començà a dissoldres i no es va poder contar en ella per al exercici faller 2008/09. Desde el blog de la falla només tenim paraules d'agraiment a tots ells, i ells saben que estem encantats de la feina que han fet durant els ultims anys.
Pero ara ja podem dir que tenim de nou musics a la falla. Començarem a buscar la xaranga que tots voliem, una xaranga que ens poguera fer ballar sense parar, que ens fera pujar l'adrenalina amb els seus pasodobles i amb el seu repertori de xarangaes. Una xaranga que sonara com ninguna altra, en definitiva, una xaranga a l'altura de la nostra falla. Pues be, la trobarem, i ells son la Xaranga La Cafrà (Fortaleny). Aquesta xaranga té molts anys d'experiencia, ve d'un poble veí, on la música la porten a les venes desde ques son xicotets i on la paraula FESTA es la 1ª del seu vocabulari. Els ultims anys han estat tocant a la Falla del Portal de Sueca, i entre els seus ultims éxits está el 1er premi del Concurs de Xarangues de Sueca 2008.

D'ells esperem molt, i sabem que ens ho donaran, al igual que ells esperen que nosaltres ens ho pasem de lo més be en ells, perque si nosaltres disfrutem ells disfrutaran. Desde ara ja podeu dir que la xaranga fortalenyera de la que tant es parla, es la nova xaranga de la falla del Mercat!!


Açí deixe un vincul de la seua web, on a part de coneixer-los podreu disfrutar de les seues fotos i videos mes cañeros!! Pegueu una miradeta que mereix la pena.
http://www.lacafra.tk

Sandro Confeti

6 comentarios:

Anònim ha dit...

Confie que amb el vos haurà costat (i vos costarà) vos rendisquen bona cosa i no paren de tocar i donar-vos festa. A nosaltres no ens han fallat en cap passacarrer, sempre animant al personal. Ara les despertaes ja son altra cosa...

Disfruteu la que actualment és la xaranga campiona de Sueca.

Ricol ha dit...

Estic segur que amb esta cuadrilla de locos ho anem a passar de luxe, i que se convertiran en una colla més de la falla... oeoeoe

S@NdR@!!! ha dit...

Q WAI!!! Aixina l'any que ve mos dixem el tamboret en casa... jeje
De totes maneres, no mos costa res montar la xaranga a mosatros, eh... ja sabeu!! Encara q sperem i creguem q no farà falta!

VICEN ha dit...

Fallerets i falleretes del Mercat, encanteuse q de Fortaleny vindrem q de casa vos tirarem, es brometa, son genials. Ara a disfrutar-la, q de segur faran ballar a mes d'un o una q no balla de normal.

VICEN ha dit...

Fallerets i falleretes del Mercat, aneu "aspai" que de Fortaleny vindrem i de casa vos tirarem, es brometa, son genials. Ara a disfrutar-la q segur q a mes d'un i una l'alaçaran de la cadira per a pegar un ballet.

Clara ha dit...

Hola a tots!!!
Algú sap el que li passa al foro, que no el deixa obrir???