.. PER A CREMAR...

dilluns, 5 de maig de 2008

CONVOCATORIA D'ASSEMBLEA GENERAL

Es convoca a tota la comissió de la Falla del Mercat de Sueca a Assemblea General per al dia 19 de Maig de 2008, dilluns, a les 20 h. en primera convocatòria, i a les 20:30 h. en segona convocatòria, en el saló d'actes de la Casa de la Cultura (carrer de la Mare de Déu, 2-2na), d'acord amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Fixació de les quotes d'ingrés, i anuals per al present exercici 2008-2009, així com informar de les formes de pagament.

2. Presentació i aprovació del pressupost de l’exercici 2008-2009.

3. Informacions varies.

4. Precs i preguntes.

Nota:

Els requisits necessaris per a assistir i exercir el vot a l'assemblea són els següents:

1. Ser major de 18 anys, o portar autorització del responsable o tutor els majors de 14 anys.

2. Mostrar el DNI, permís de conduir o passaport.

3. Haver segut faller/a almenys durant l'exercici 2007-2008.

En cas de voler delegar el vot, podeu fer-ho, signant una sol·licitud de delegació on consten clarament les vostres dades (Nom i DNI) i les de la persona que vos representarà, a més d'ajuntar una fotocòpia del vostre DNI.


----------------------------

Es prega disculpen les molèsties ocasionades al anunciar previament el dia 16 de Maig com a dia elegit sense haber arribat abans a un acord en el lloc per a realitzar l'assemblea.
El President
Abel Marco Biendicho.

18 comentarios:

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Perque nomes ixen els meus comentaris i els d'abel??

Anònim ha dit...

Perquè ningú més ha escrit...:) En serio, perquè la moderació de comentaris està activada i necessiten ser revisats per un autor amb privilegis d'administrador. Com vosaltres sou autors no se vos moderen els comentaris i apareixen al moment.

David ha dit...

Hasta este moment els unis que an deixat comentaris despres de tornarlos ha ficar son: Abel, Sandro, Fulles.

Anònim ha dit...

Vane deixà este comentari just un moment abans de Sandro fer la prova que ja heu esborrat i de la pregunta que deixà. Per això em vaig imaginar que ella li havia comentat a Sandro que no li eixien els comentaris i ell comprovà que els seus en canvi sí.

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Exacte fulles.

Vane ha dit...

Va ser tal cual ho diu fulles i el comentari el vag deixar per provar si ixia o no xq Sandro i jo stavem parlant en ixe moment i voliem saber q pasava en els comentaris!

Anònim ha dit...

"Que pena em doneu, esteu matant la falla de manera ràpida. Des de que un grup de gent va ser valenta en l'any 1972 de posar de nou en marxa la falla que yo estic dins d'ella i mai he vist tant de desastre com esteu creant. Aneu a carregar-se-la y tot per uns cuants amagats que no donen la cara de forma valenta y es recolsen en la ignorància d'altres. La falla es una festa, y sobre tot una germanor, y vosaltres voleu crear un negoci per a benefici d'uns quants a costa de la resta, a més d'haver-hi creat una especie de doble ban com si estaguerem enfrentats uns als altres. Lo que mes tristor dona es que no sabeu pedre, ja que se fans votacions vos tomben y es voleu alsar tornant a fer noves votacions. Salut per a tots."

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Torne a dir: Reflexionem!

maribel fletes ha dit...

maribel fletes ha dit...
Aquest any i per motius de salut, no he pogut participar de les falles com a mí m'agrada, però si estic al corrent del que passa.
Jo també forme part d'aquesta comissió des de fa molts anys, i es veritat, que al llarg de la seua història hem tingut anys millors qu'altres i per això vos demane a tos que reflexionem i pensem , en primer lloc, què es el que volem?
Una falla es treballa tot l'any, de cremà a cremà i no sols esl dies de casal, doncs si es així, done gràcies per no tindren tot l'any.
Una falla la componen homens i dones, xiquets i xiquetes, no podem llevar a ningú, ni tancar l'entrà a ningú (doncs a lo millor tu hui no series part d'aquesta comissió).El que hem de fer es tindre il·lusió per a poder participar amb tot allò que pugam, però per que al mateix temps ho disfrutem i ens sentim útils i integrats amb la falla que tu has triat i amb la gent que t'has trobat i que hui son també part de la teua vida dins de la FALLA DEL MERCAT. ¡¡¡ANIM I ENDAVANT!!!!

abel -confeti- ha dit...

no estic d'acord amb tu, Inma Fletes, ja que primer que res, els problemes que hem de solucionar no s'arreglen enviant comentaris com aquest que l'unic que valen es per a provocar que s'estiga "matant la falla" com be dius tu i donant una imatge pèsima als demés, creant més polemica de la que hi ha i crec que ja ha hagut prou a dia de hui. els problemes s'arreglen cara a cara i amb reunions, i que millor manera de solucionar el que ens passa que amb una assemblea on tots podam debatir les coses i lo mes important: votar-les. I no es que la votació s'haja tombat o deixat de tombar, simplement es declarà com a nula per falta de aplicació del procediment en el que no ens esperavem que homens votaren dilluns i divendres, i en canvi dones votaren nomes divendres (ja que les que assistiren el dilluns a votar eren de la junta i deuen de estar a les reunions dels dilluns) a part de no agafar dades dels votants el dilluns i poder provocar confusió el divendres ja que no se savia si havia votat algú dos vegades, i també que hi hague molta gent que votá sense saber que estava fent, o que no estava autoritzat pels pares per ser menor o que hi havia gent que no se savia si estava inscrit com a faller o no. algun motiu mes? segur que n'hi ha.

Unknown ha dit...

Hola a tots!!
Inma jo soles dir-te que estic d'acord en que la falla aixina no va per bon camí i en tanta discusió, i que com tu dius és per a passar-s'ho bé i fer germanor. Però tb dir k si s'ha tombat un pressupost se n'haurà de presentar un altre ¿no?, aixina k fora nula o no la votació s'havia de tornar a votar xk la falla no tenia ningun pressupost per aquest any.

marieta campos ha dit...

Be, jo també soc fallera de tota la vida d’aquesta comissió, i tinc que dir que sempre m’havia sentit orgullosa de la meua falla perquè al contrari que en altres falles sempre ens havíem caracteritzat per ser una falla sense problemes ni mals rotllos, sempre hi havien discussions però res que no passara en tota casa de veí, donava igual si et sentaves a sopar en “juanito o en manolita”, anaves on anaves sempre eres “benvingut/uda, i la veritat que eixa essència s’ha perdut, jo personalment sempre he considerat la falla i els membres que la composen com de la meua segona familia, ja que m’he criat ací i ens coneixíem tots, es normal que les coses canviaren al fer-se la falla tan gran, però crec que aquest any les coses sen han anat un poc “de mare”, la falla s’ha separat i res del que fa ningú li pareix be a ningú, a mes a mes de criticar i “abuchear” amb males maneres els que fan els altres i tot açò es un poc trist.
Senyores, crec que tots estem en la mateixa falla per algun motiu, sentim tots alguna cosa per ella que es el que ens ha unit, no crec que ninguna junta vullga carregar-se la falla, sino tot el contrari treballar per ella, així que deuríem de voler tots seguir un mateix camí, esta clar que tots no tenim les mateixes formes de pensar, però parlant (que NO chillant), s’entén la gent.
Bueno i per la meua part res més, sols dir que es el que jo pense, i que m’agradaria tornar a sentir-me orgullosa de la meua falla i de tots els seus fallers!!

maria rosado ha dit...

No m´agradaria ofendre a ningú amb les meues paraules, però em veig amb la necessitat de parlar després de tot el que he llegit.
No em sembla just de la manera en què s´està qüestionant la feina que està fent la junta de la falla, perquè com tots sabeu o almenys, això crec, cada any són uns però tots tenen la mateixa idea, fer que la falla vaja endavant i fer-ho de la millor manera possible.
Mai ninguna junta no ho ha fet tot perfecte, és impossible, però sí que és veritat, que totes han treballat amb ganes, amb molta voluntat, amb hores de son per les reunions, anar a parlar amb uns i altres i en definitiva, arreglar totes i cadascuna de les coses necessàries per a la falla, que en són moltes.
Per això, no entenc i ho senc, però és així, que enguany, parega que la gent que estem dins la junta només ho estem, per a fastidiar a la resta i fer les coses per al nostre benefici.
Crec que ningú de tots ens anem a fer rics d´esta, ni de dins ni de fora de la junta i el que sí que volem tots en definitiva, és poder gaudir d´uns bons dies de falles, amb un monument com cal, però també una bona xaranga, orquestra, cohets i un llarg llistat de coses, que per desgràcia, de moment no es paguen a soles.
Tot açò seria ja perfecte, si com bé diu Marieta, no s´hagueren tret tant les coses "de mare", perquè som tots de la mateixa falla i perquè no crec que la solució siga que s´en vaja ningú, sinò que els que estem aprengam a poder sentir les opinions de la resta sense considerar soles com a vàlida la nostra pròpia.
Som molta gent i no estem a un partit de futbol, on es guanya o es perd, com bé ha dit Panxo, si un pressupost es tomba, s´ha de revisar per a presentar-ne un altre.
Crec que no costaria massa, que reflexionarem com s´ha dit per ací i que pensem que amb tanta gent s´ha d´actuar de manera que es beneficie a la falla sense agafar-se les coses com a algo personal, repetisc que no es preten fastidiar a ningú, sinò BENEFICIAR A LA FALLA i ja per últim, per favor, que ningú torne a plantejar com a problema l´edat d´Abel, perquè hem tingut més presidents joves, inclús més que ell i més que l´edat, jo miraria les ganes que té de treballar i de fer coses, malgrat no tindre a massa gent de cara...una llàstima,però que hem de fer!!!!

mon ha dit...

Després de llegir tot el que he llegit em veig obligat a aportar la meua opinió. Sempre intentant no molestar a ningú (tinga la opinió que tinga), i sobretot m'agradaria fer-ho de una manera constructiva per a buscar-li solució al embolic en el que estem.

Primer que res m'agradaria fer un resum del que ha passat en el tema dels presupostos i votacions.

1.-La junta es reunix com tots els anys per a configurar uns presupostos per a enguany, intentant arribar a tots els col·lectius de la falla. Uns volen més cohets, altres més monument, altres més xaranga, altres més jocs infantils,... Llògicament per fer-ho tot fan falta més diners. La unica manera traure els diners és augmentar les cuotes. Som la falla més barata de Sueca i la que més diferència té entre les cuotes de homes i dones. És normal que si es té que pujar més a algun col·lectiu siga al que menys està pagant, perque del contrari estariem creant encara més diferència. No se trata de fastidiar a ningú, ni de intentar perjudicar perque sí.

2.-Com s'ha fet tots els anys, es presenten els presupostos a la comissió per a votar-los. La majoria de gent va votar que no s'aprovaven. No vullc entrar en la polèmica de si és una votació vàlida o no vàlida, perque al final el resultat és el mateix: sabem que no és un presupost que agrade a la majoria de gent.

3.-Ens reunim de nou al Yeclano al dilluns següent i després de un llarg debat s'arriba a la conclusió de que el que fa falta és una assamblea extraordinària.

4.-Durant els dis de pont, la junta es reunix de nou per a configurar altra volta els pressupostos ja que la primera proposta no ha sigut aprovada. Per tal de no "perdre més temps" anant a dos votacions (una dilluns i l'altra divendres) es convoca a tota la comissió en un mateix lloc per a intentar aprovar els nous presupostos. És la millor manera de fer-ho, de tal manera que si hi han dubtes o propostes al voltant dels presupostos, es parlen allí mateix i pugam eixir d'allí amb uns pressupostos aprovats per una majoria. Tal volta no s'ha convocat la assablea cumplint totes les directius que marquen els estatuts,enviant un escrit a cada faller a casa, etc, però s'espera que la gent entenga que la única intenció que tenim és aprovar els nous pressupostos el més pronte possible per poder començar a tancar temes que ara mateixa no es poden firmar per no tindre els presupostos aprovats.

En tot este procés, no veig ninguna intenció de fer mala sang, crear conflictes o fastidiar ningú.
Simplement s'està intentant treballar per la Falla i per a que tots els fallers que la componen puguen passar bones festes.

Inma, comentaris com "Que pena em doneu, esteu matant la falla" poden arribar a ser ofensius, perque jo vullc a esta falla com el que més i l'únic que pretenem és tirar-la endavant amb molta il·lussió i ganes de fer faena per a tots.

La frase "vosaltres voleu crear un negoci per a benefici d'uns quants a costa de la resta" no té ningun sentit. No conec a ningú que vullga guanyar diners a costes de la Falla. Jo per a guanyar diners ja vaig a treballar de dilluns a divendres. Només volem que la gent s'ho passe el millor possible i per a fer-ho fan falta més diners. Insistixc per a que TOTS s'ho passen el millor possible.

S'ha entrat en una dinàmica en la que pareix que façes el que façes, està malt fet i damunt es diu que s'ha fet per a crear polèmica o per fastidiar a cert grup de gent.
Només vos demane que es pareu a pensar el per què de les coses, que no s'alimente més encara esta espiral de conflictes i que entengau que parlant s'enten la gent sempre que es tinga una actitud constructiva. La falla és de tots i ningú vol carregar-se-la. Som molta gent i cada ú té una opinió, no es pot contentar 100% a tots, i per això estem en un sistema democràtic: es farà el que la majoria considere oportú. Ningú mana de la falla, ningú és el amo de la falla i ningú vol carregar-se la falla.

Si no intentem entendremos açò pot acabar en un esclafit i crec que a ningú li interesa que passe això.

Ricol ha dit...

Be, en realitat crec que està tot dit, només afegir tal volta que els membres de la junta, el que hem fet ha sigut proposar, no imposar, per lo que tot s´ha sotmes a votació, i ha sigut la voluntat de la falla la que s´ha portat endavant.
Inma Fletes me pareix que sobren les descalificacions de tipus "uns cuants amagats que no donen la cara de forma valenta y es recolsen en la ignorància d'altres."
La junta ha donat la cara en tot moment, i en quan al tema de la ignorància prefereixc no entrar.

abel -confeti- ha dit...

be, ara que ja hi ha un espai on poder parlar tranquilament de tot el que vuigam i mes, crec que es hora de passar a eixe lloc i poder seguir debatint (si hi ha algu mes interessat en contestar) el que faça falta sobre aquest tema.

El lloc indicat es el foro de la web el qual està creat principalment per a no montar una o varies escenes lamentables a la web de la falla, la qual ens representa per tot arreu i crec que estem donant una molt mala imatge a tots i no considere que siga eixa la nostra millor cara.

adeu.

Anònim ha dit...

"Vos done la raó, ja està be de polemiques, però crec que tinc dret i acabe amb açò, a defendrem en algunes desqualificacions per part d'alguns. En primer lloc dir que mai m'amague sóc persona que qualsevol cosa la dic davant i tal vegada per això siga motiu que molts no vullguen sentir lo dit. Sobre el President diré que sempre deu treballar recolzat per altres, motiu pel que no comprenc el perquè les desqualificacions que és jove, doncs molt més millor, més ganes de treballar. Jo únicament transmet el sentir de molts, perque volem molt a la nostra falla i lo que dol és que alguns diguen que som masa gent i quants més diner es demanen millor perquè el que no puga que se'n vaja, ¿qui em nega eixa frase?. Perquè no cregau que estic assoles, som molts en el mateixos sentirs per la nostra Falla, a més tota la raó en quan a saber qui vota i qui no, jo sóc la primera en dir que sense llista no es pot saber. En fi, com podeu comprendre tots volem seguir endavant per lo tant tractarem de tindre lo millor, i a tu Abel des d'un principi et vaig oferir tota l'ajuda necessària e inclòs en la primera reunió que estaguerem en vaig atrevir a fer-te alguns comentaris que crec que eren positius. Si en alguna cosa vos a ofes a algu sapiau que no era la meua intenció. ENS VOREN EN L'ASSEMBLEA. I ara “CORTO Y CIERRO."

abel -confeti- ha dit...

be Inma, simplement dir-te que la frase tan famosa que dius tu i que has ficat no es aixina, el que si que volem aumentar i aixo si que es perque som molta gent es la matricula per a inscriure's a la falla, pero el que ja es faller del mercat no te que pagar aixo, per lo tant no mos implica als que ja som fallers. Vinc a dir una altra vegada que es veu que sentiu campanes pero no sabeu si venen de Sant Pere o de Corbera i que lo primer que heu de fer es informar-se be del que es diu i el que es preten i no juzgar a la gent a primeres de canvi i creure's tot el que diuen.

i per favor, els administradors de la web, que intenten llevar tots els comentaris que hagen a la web sobre el tema del pressupost i les quotes i les descalificacions i passem tots a escriure al foro i que a la web es comenten coses menys personals i mes gracioses.

PD: aquest comentari meu i el de Inma Fletes passen al debat obert al Foro. si algu vol comentar algo, que siga alli.