.. PER A CREMAR...

dimarts, 20 de maig de 2008

ANIM CAMPIONES!!!

Enhorabona campiones!!!

Com tots ja sabreu l’equip de basquet femení després de molts anys sense jugar, aquest any ens han tornat a representar i ja podem dir que estem entre els 4 millors equips!!

Aquest dissabte seran els quarts de final, semifinals i final, Així que les xiques van a necessitar del nostre recolzament, animar a tota la gent que puga a que vaja a vore-les guanyar al dissabte!


ànim campiones que allí estarem per recolçar-vos!!!


PARTIT A 16:00 h: SEMIFINAL Ronda vs MERCAT

PARTIT B 16:30 h: SEMIFINAL Portal vs Sales 17:00 h:

FINAL guanyador A vs guanyador B

17:30 h: 3º-4º LLOC derrotat A vs derrotat B


I com no donar també la enhorabona als nostres xics del frontó, l’equip Mercat A, ells ja ens tenen mes acostumats a les victòries, i com no, no defraudaren, continueu així!!!!

MERCAT A vs Cervantes B : 21-0

2 comentarios:

Esther ha dit...

Com be sabeu, no puc anar a animar-vos per motius de faena, pero si q des d'asi vos done tot el meu suport i molts pero q molts anims per a q guanyeu.

ANIMS I SORT, q crec q es el q mes falta fa, SORT.

Besets.-

marieta campos ha dit...

eii!! q pasa per esta web?? encara que tingam foro tmb podem escriure,eh???
bueno felicitar a les nostres campiones de basquet per ixe super-tercer lloc, i animar a algún/a present en els partits del dia 24 a escriure una crònica i enviar fotos (se qe hi han), jo no vag estar peró m'han dit que la gent seu va pasar en grandem, però jo i segur que molta me´s gent que no varem anar volem saber-ho tot i vor fotossss!! aixina que qui s'anima???