.. PER A CREMAR...

dissabte, 5 d’abril de 2008

MIQUEL

4 d´abril data del aniversari d´un jove valent que li agrada coronar castells en la muixaranga de sueca i aquest any els ha coronat en un pasacarrer de la seua falla del mercat, desde el blog de la falla moltes felicitats i amunt miquel

6 comentarios:

Anònim ha dit...

Si que es veritat, eixe xiquet es molt valent, sempre que le vist actuar ma deixat de pedra, per la serenitat i valentia que demostra al hora de pujar, enhora bona atzeneta.

Anònim ha dit...

Eixe es el meu fill, Micalet, que voleu que vos diga, amor i orgull de pare, quan el veig pujant i corona la figura (que no castell, aixó es a catalunya i esdevé del Pais Valencia) primer hi ha tensió, molta (fiqueu-se en el meu lloc)i despres un gran esborronament que et recorre des de els peus fins l'ultim cabell i al mateix temps estas pensant "va baixa ja, que als teus pares els entrara algo" peró ser muixeranguer no es aixó sols, tambe es recuperar unes arrels valencianes i suecana que ara san recuperat.
Felicitats Miquel per el teu 10 aniversari.

Anònim ha dit...

Felicitats Miquel !
De part d' els tes amics Lucas i Hugo.

Anònim ha dit...

moltes felicitats de part de les "maris" de l'estació 10 anys sembla mentira, eixos berenars que el menjes com es la lleteta han fet efecte i per aixo eres tan bon azeneta, esperem voret sempre ai dalt com en la foto per a tot...... es un desitg de la mama de una "superestupenda" que el vol molt un beset de Karla.

Ricol ha dit...

Moltes felicitas Miquelet!!!!!
Quan te vega te pegaré 10 estironets d´orella....jeje.

Amunt Miquel!!!!

Anònim ha dit...

Gracies a tots, a l´admiradora,al meu pare Voro, a Lucas i Hugo a la Clau i a Karla.Gracies a tota la FALLA DEL MERCAT, MIQUEL.