.. PER A CREMAR...

dimarts, 29 d’abril de 2008

Ja ho tenim. Programa d'Agermanats 2008


Així és, ahir férem la reunió setmanal i entre d'altres mes coses, acordarem el que seria el programa d'activitats per a Agermanats 2008.

En un principi serà paregut al de l'any passat (amb alguna novetat i sorpresa que ja anirem desvetllant) i ho farem tot en un sol dia, el 4 d'Octubre.

Pel matí tindrem xocs per als mes menuts de la falla (son el futur), amb castells inflables, una globotada i alguna que altra sorpresa.

Per al vesprada tindrem el famós passa carrer, tots a una, com l'any passat. Tots junts donant color al poble i ballant amb la música de les diferents xarangues que vindran. Aquest any estem treballant en un nou itinerari, ja ho voreu.

I ens queda la nit, la gran nit, amb el fi de festa. Soparem tots junts, gaudirem d'un castell de focs artificials i després ballarem amb la millor música que ens tocarà una gran orquestra.

Recordeu l'any passat, doncs aquest any va a ser millor, i per a això necessitem la col·laboració de tots vosaltres. Si disfrutareu, aquest any ho fareu més.

I una cosa per finalitzar, la festa Agermanats, segueix sent una festa benèfica, per tant tots els beneficis que es puguen arreplegar seran donats a una organització local.

1 comentarios:

abel -confeti- ha dit...

molt bon treball xics. ja estic impacient de q arribe el dia i poder disfrutar de tot el que s'està preparant.