.. PER A CREMAR...

dijous, 3 d’abril de 2008

"Gorris fent campanya, sense trampa ni cartró"

 

falles-[640x480]  DSCN1452 [640x480]

          Vicent Gorris 2003             Vicent Gorris 2008 fent campanya


Informació rebuda via E-mail. Rectificant l'anterior.

24 comentarios:

Anònim ha dit...

ES EL MILLOR, JO EL VOTARE.

abel -confeti- ha dit...

les falleres enguany podran votar en la comissió femenina i masculina, ambdues alhora?? una pregunta de la q no se la resposta... no se si està a l'estatut faller o que pero estos ultims dies es comenta prou i em deixa amb un poc de dubte. si es així tambe deuria de ser q nosaltres els fallers poguerem votar per a la comissió femenina el divendres dia 4... q lio amb açò dels canvis...

Anònim ha dit...

jo crec que es el moment que parle i expose Vicent les seves propostes.
o com estem en campanya no mes parla el portaveu? de bon rotl.lo eh....

Anònim ha dit...

Es un artiste i ahi on el vegeu es el mes apropiat per al carrec de president, sap estar en els llocs i comportar-se i a mes a mes es inteligent (encara que no ho semble de vegades)es el meu favorit. Anim Vicent, per tu aninere el dilluns a votar.

jcardet ha dit...

uFFF!!! Foto molt representativa d'aquest candidat, si senyor.
Algú més en la falla pot aguantar d'eixa manera els gots...???? Jo crec que és l'únic.

Anònim ha dit...

Les falleres sempre an pogut votar a la comisió masculina, el que no se, com tu, es si nosaltres els homes podem a la femenina, de totes formes, les decicions importants sempre san pres a la masculina (per alló del matxo dominant) demana els estatuts que tens dret com qualsevol faller/a, si jo ho consegueixc t'ho fare arrivar.

De res.

deivit ha dit...

bones fotos,pero el mes indicat es ABEL MARCO.XE QUE VOTEN TOTS.

Ricol ha dit...

Sense cap tipus de dubte, és un gran candidat, encara que siga més be menudet...jeje. Ara en serio, si ix elegit podrà comptar amb mi per al que necessite, però el meu recolzament i el meu vot serà per a Abel, crec que ha conseguit reunir un GRAN equip de treball, i a més a ell no li falten ganes de treballar, ni bones idees, ni il·lussió.

ÀNIM ABEL

PD: Es important que tots/es acudeixquen a votar el dilluns, animeu-seeeeeeeeeeeee!

Anònim ha dit...

Quan vega jo que Abel pot fer aixó amb el got al cap i ballar sense que li caiga, com fa Vicent, el votare.

Anònim ha dit...

Per a un anonim/a.
M'agradaria aclarir una cosa, no soc portaveu de Vicent, ma designat "jefe de marketing en campanya" que no es el mateix, i a l'altra pregunta de que parle, tranquil/a, ara dira la seua.

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

una ex fallera i ex jove diu: que no li sembla bé que el aire fresc pense que no hem fet coses per que les coses cambien a la falla , pero a tingut que ser molt poc a poc i desde asi vos anime per a conseguir que la falla del mercat tinga una sola junta. un record per a les "autonomes", que fou una época molt bónica i que estos dies me duen aquell record.....i als jovens vos dic que no som majors som joves amb experiencia gracies.

Anònim ha dit...

Eiiii. que passa bona vesprada ja estic aci; la veritat no se fins que punt ha acabará aço. He llegit tots els comentaris que haveu penjat al blog de la falla, es veritat tots tenen el dret d'expressar-se, però només demane que hi haja respecte per a tots i que no se estiga sarpa a la grenya. Anem a vore jo vaig parlar en Abelet i vos puc assegurar que els dos estem de bon rollet, ens coneguem alguns anys a la falla del mercat, i mai hem tingut ningun problema, tot el contrari i ell ho sap. Per cert abel passa per la sabateria que te he portat els Estatuts de la Falla. Mireu, sembla que ahores d'ara hi ha gent que encara no ho te clar el que es una Falla es: (festa,il.lusió,hobbie,conviure amb molta gent,divertir-se,etc.) a aquestes persones, només els diria que per favor feren una mica d'esforç per a implicar-se i us assegure que passarem tots en unes falles de puta mare, ja que ha de ser una cosa que deu d'anar asoles. Xics i xiques no m'estenc més au, cacau, una abraçada a la Falla que m`ha vist creixer com a persona i faller, la falla del meu barri. HE ESTAT AHI, I ESTARÉ PASE EL QUE PASE I SIGA EL QUE SIGA, NO HO DUBTEU. VICENT GORRIS

Anònim ha dit...

eI xics i xiques, ja hi ha presidenta nova, es la nostra Mila.
A vore si treballem tots junts per a passar-ho be, .

Enhorabona a Mila i també a tu Virna per aquest any que hem pasat.
De totes maneres, dona igual qui siga la presidenta, realment del que es tracta és de treballar per a pasar-ho tots bé i no fer mala sang entre la gent, que al fi i al cap a la falla es ve a divertir-se i no a crear rivalitats (que es unpoc el que está pasant ara, i hasta ara mai havia pasat)
Bona nit i bones falles 2009

deivit ha dit...

primer que res enhorabona MILA,molt content que sigues tu.vicent la vida continua,guanyes o no seguiras igual.Aço es bo per a la falla,se nota que la gent vol currar,els dos podeu dur el carrec de luxe rodejantse amb una bona colla.per a mi abel anat en serio desde el principi i tindra el meu vot.pero vicent seguirem fentmos cuquis en el pinwis.(mira que tagra).sort xavals

deivit ha dit...

LA COLLA ESTA TRACA ES MEUA VOL DONAR L´ENHORABONA A LA SRA.MILA.

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Primer q res donar la enhorabona a Mila, per haber sorgit anit com a Presidenta de la comisió femenina.
Enhorabona Mila!!!! M'alegre molt!!

Per segon dir q no hi ha cap rivalitat q estiga fent mala sang com he vist escrit en el comentari anterior. Al revés, com be ha dit Gorris es de bon rollet, encara q molta gent está pensant q fem mala sang. Jo voldria aclarir q almenys els meus comentaris no fan mal a ningú, i es més a Gorris li tinc un enorme respeta ja q ell a mi em coneix desde q era xicotet, i ell ho sap. Gorris m'alegre de la teua valentia de prsentarte com a president, i t'ajudaré en el q em necesites, no tingues dubte. Encara q els 2 sabem q jo votaré al meu compare Abel!! Sort Vicent!!

Anònim ha dit...

gorris president

deivit ha dit...

be,despres de tres semanes sense reunio,hui es el moment de que la falla agafe un nou rumbo.els dos candidats tenen ganes,(igual apareix un tercer),espere que la campanya no haja molestat a ningu i molta sort als dos,tot aço es FALLA.fins la nit.

Ricol ha dit...

Aquesta nit tindrem un nou president, però de moment vull donar l´enhorabona als dos candidats per aguantar-nos fent campanya, per tindre la valentia de presentar-se i per que els dos han rebut molt de suport, el que significa que ambdós són grans candidats.
Aquesta nit tots al Yeclano!!!
Sort per als dos!!!!

Anònim ha dit...

gorris jo crec que series el millor president...anim tens el meu vot...

Anònim ha dit...

Ara va i diu que no es presenta, en la faena que ens ha donat a tots per a que la pollarem.
Que si, que jo vullc ser president, que jo cumplire, que m'alçare del llit per anar a per la fallera, que no m'angarrofare, que em xitare promte, que no dire destarifos, que em portare be i bla, bla, bla.
Tot mentida, des d'açi propose a Gorris per "abanderao", eixe es el seu lloc.
Per cert:
S'ofereix "coordinador de marketing de campanya" en paro per culpa de Gorris, Abel, enrecordat de mi que som amics i tinc dos xiquets que alimentar.

Anònim ha dit...

ENHORABONA ABEL.VOLIA COMUNICAR QUE PER AL BON FUNCIONAMENT DE LA FALLA I QUE NINGUN FALLER S´OFENGA,LA COLLA ESTA TRACA ES MEUA CAMBIA EL SEU NOM,MOS ESPERA UN ANY DE FAENA QUE INTENTAREM DURLO LO MILLOR POSIBLE,
ENHORABONA ABEL I GEMA.

Anònim ha dit...

per al bon ambient de la falla,la colla esta traca es meua cambia de nom,encara que esperem una disculpa que no ha arrivat,mosatros no tenim problema en canviar de nom.enhorabona abel