.. PER A CREMAR...

dimarts, 22 d’abril de 2008

ENHORABONA ESTHER


Fa uns dies Marieta ens anunciava del que anava a ser una "boda fallera", Esthereta una Superestupenda es casava en 9 dies...mireu si passa el temps apressa que ja s'ha cassat i ara esta de "Lluna de Mel"!!

Contar que passa aquell dia es un poc complicat ja que es un conjunt de moments, emocions,...però ho intentarem.

Les Superestupendes no es volien perdre cap moment així que a les 18.00h ja estàvem totes arreglades sense cap falta de detall en casa d'Esther. La primera imatge, vore-la amb el vestit de novia, estava guapíssima. Després dels últims retocs esperarem fins que Andreuet arribara a per ella per anar junts a l'ermita d'Abdo i Senen. Mentrestant, ja ens tens a totes agafant la traca, l'arròs, els pètals,...res podia faltar. Això sí, quina era l'atrevida que tota composta es dedicava a encendre la traca en el moment de l'eixida per tal de que el veïnat se'n adonés de que Esther es casava?? Com era d'esperar llogarem algun que altre xic per a complir aquesta missió.

La cerimònia, podem dir que fou el acte més emotiu. Eixa comitiva encapçalada per Andreu acompanyat de sa mare, seguida pels xiquets (que graciosos estaven però quines caretes, tot el món els mirava) i finalment eixa novia portada a l'altar per un pare orgullós i ple de felicitat. Una imatge que segur que a sa mare va emocionar.

La missa fou oficiada per Don Paco i acompanyada per un "coro rociero" que ens deixa sense paraules als assistents. Una vegada l'acte religiós havia conclòs tots els esperàvem per tal de donar l'enhorabona al nou matrimoni.

En arribar a la Sala Coco-Bann, ens van delectar amb un castell de focs d'artifici. A continuació, i després de fer-se les fotos de rigor de familiars i amics, començà el sopar. Degustarem el que allí ens van oferir acabant amb el pastis nupcial. Finalment i desprès de que se li fera entrega d'un àlbum en el qual es feia un recorregut sobre la seua vida començava el ball.

ENHORABONA!! ESTHER, ANDREUET I LES RESPECTIVES FAMILIES

10 comentarios:

Anònim ha dit...

sii com tots podem obeservar la superestupenda estava guapisimaa...como era de esperar jeje...esther espero Que disfrautaras mucho de ese dia...y ya me contaras...y te deseo lo mejor en esta nueva vida cmo casada...jejej...

besitos....

marieta campos ha dit...

Crònica perfecta d'aquell dia!

enhorabona inma ja era hora de que t'estrenares com a redactora en la web de la falla,eh?????

bueno de la boda dir-vos que com podeu vore la novia estaba wapissima, i que va ser un dia molt especial tant per a ella com per a tots els que l'acompanyabem! enhorabona de nou als novios!

Anònim ha dit...

Gracies Marieta per les teues paraules y per añadir vos dic que estaba guapisima y que conste que no es amor de tia.

Anònim ha dit...

¿no poseu + fotos de la boda i dels novis x poder vore com anava?
es que en la que hi ha no s'aprecia be

Patri ha dit...

bon article Inma

Als novios dessitja-los molta felicitat i que disfruten al màxim del viatge (que enveja jeje)

Per al "cotilleta" de l'anònim: si vols vore mes fotos de la boda passat per la pàgina de super-estupendes.

Anònim ha dit...

A mi encara em fa mal el cap del pimento i es dimecres.
M'ho passi d'allo mes be, els "rellenos" de les mamelles de la meua dona anaven per d'amunt la taula, a que si Amparo? a Joan tambe li fa el el cap, peró de sentir-me.
Guapa la novia estava, peró es que ho es, ara, la mare tambe i molt, per cert, no em vaig acomiadar d'ella i demane perdó, del pare si em vaig acomiadar ja que va eixir per d'avant de mi, tambe per cert, el traje crec que el duia mes planjat que quan va entrar, tot un dandi.
Enhorabona a tots de nou.

Anònim ha dit...

Ei Voro! Ja estem a final se setmana... no tenim que veure res? ja t'ha passat la resaca? La veritat és que ens riguerem molt i el "relleno" de la teua dona va donar molt de joc, jaja!! Ja estem a punt per a fer més animalades, no? per joan tranquil, que ell també quan li pega per xarrar...

Anònim ha dit...

Tranki Amparito, no vullc llevar-li protagonisme a la cumpleanyera, al dilluns o dimarts les novetats promeses.

PD. Estic esperant que em firme la clausula on diu que no em denunciara, i si, ja ma passat el mal de cap, ei colló, pareixia una troná, pos dona igual i el que mos riguerem? menys mal que les juanoletes ja no estaven.

Anònim ha dit...

Que barbaritat de fotos, i yo que pensaba que era la unica que disparaba sense mirar! La veritat es que esteu totes les super guapísimes de tot cor, i deixeu constancia de le be que seu pasareu, encara que com forme avansaba la nit, les caretes ya anaben cambiant, que cansaetes estabeu.
Molts besest d ela tia a totes y gracies per tot, la meua familia sempre recordará cada moment

Esther ha dit...

Si, si, ja he tornat, mes moreneta q abans.

Q seu pasareu be, per el q vec, pues m'alegre molt moltisim.

Gracies per tot i a tots, gracietes.

PD._ Voro no soc cumpleanyera, era la novia, jeje, besets.