.. PER A CREMAR...

dimarts, 8 d’abril de 2008

ENHORABONA ABEL

"Treballaré amb tots vosaltres per a que la falla del Mercat consegueixca ser una gran falla." Esta va ser la frase estelar del xicotet discurs que va dir el nou president de la falla del Mercat, Abel. A més va agrair a  tots els que havien confiat en ell per a ser el president del 2009, i va dedicar unes paraules a l'atre candidat Vicent Gorris, on li va agrair la seua valentia de presentar-se en altra candidatura.
Ara, després de la 1a reunió de l'exercici 2009, ja podem dir que tenim nou president. Abel Marco Biendicho. Un jove que pese a la seua inexperiència de segur no ens fallarà, perque il-lusió a més d'un gran equip darrere no li falta. Comença un any dur per a ell, on de segur hi hauran altibaixos, pero en la que a mi no em queda ningun dubte que ho donará tot per esta falla.
Desde açi, li desitge al meu compare Abel tota la sort, per a que tot ixca be. I desde ací també li dic que ens tindra durant tot l'any per alló que ens necesite.
Als fallers i falleres del Mercat només els he de dir, que si no conegueu a Abel ara sabreu qui és, i que no tingueu dubte q tot alló q fassa ho fará amb l'ajuda i l'opinió de tots vosaltres. Perque tingueu segur que vos necesitará.
Enhorabona socio!!! De part de tota la Colla El Confeti!!
P.D. : Desde el blog de El Confeti també hem de felicitar a la xiqueta Gemma Chanqués i Aguilar, que será la nostra fallera major Infantil del 2009. Enhorabona a ella i a la seua familia!!

Sandro

Article escrit al blog de la colla El Confeti

DSC01943 [640x480]

10 comentarios:

Anònim ha dit...

enhorabona Abel Marco!!!!!!!!!
un brindis per al nou president i per les falles 2009

San-vala ha dit...

Enhorabona Abel, jo el conec desde que era un nano i anava a Cervantes més concret a la clase del meu germanet...

El temps pasa i aquest pasat any la nostra amistat ha tornat a aflorar amb la preparació de la Festa d'Agermanats i m'ha demostrat al igual que Sandro que són persones molt vàlides perquè es desviuen per la falla i per la festa fallera.

Ànims amic...

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel teu nombrament amic!!! Se q no fallaras a la gent q confia en tu i q eu faras el millor possible, o siga, d putisima mare!!!

anToniet -Confeti- ha dit...

L'ultim "Anonymous" soc jo, anToniet, el q no se xq no a ixit firmat com sempre.
Pos lo dixo, a disfrutar i a passar-ho be d ls falles!!!

Anònim ha dit...

ola soc el presi inf del 2008
et vull donar l'enorabona Abel, igual com a tu Gema i espere qe seu passeu tan be com jo i la resta de gent qe a estat en mi

andrew

abel -confeti- ha dit...

@ Inma: gracietes Inma, espere voret ahi en lio igual q les teues amigues!! jejeje

@ San Vala: Aaaayyy PAUET!!! jajaja q crack! fa pocs anys d'això!! bbuuuuff!! encara m'enrecorde quan acabavem de clase a les 5 i anavem al vostre superet el teu germà i jo mano a mano i me comprava un bollycao pa berenar!!! jajajajaja
pero q gran amistat q tinc en el teu germà i també gran la q he fet amb tu en estes falles passades! sou uns campeons!! gracies Pau

@ Anonim: gracies tambe a tu "amic". no se qui eres aixina q fes el favor de ficar el nom o algo!! jejeje

@ Sandro: calla loccooooo!... si seguixes aixina si q tindrem problemes, pero en la teua novia... xq es pensará q tu i jo tenim algo.. cabró! "me tens content!!!" jajaja
ja te considerava com a un gran amic despres de tot lo q hem viscut des q mos coneguerem quan erem nanos, i despres de totes les diferencies q hem tingut i les ganes de discutir, mare meua sas!!xo tambe sas q mos han sobrat collons pa arreglar les picaes q hem agarrat, q a vegaes han sigut fortes xo q teniem q tornar a parlarmos o sino no era lo mateix i ademes savem q son coses q tenim q passar pel caracter, pero maxooo!!! este any t'estas amportant la palma figuraaa!! no m'esperava q estigueres ahi tant com estas i et dic q estos ultims anys les falles estas canviantmeles (q sas q sempre les he viscut, inclus quan s'apuntareu tu i toni un any en la bernat, va estar molt be) i este canvit es cada vegà mes bo i cada any q passa, les falles son mes espectaculars (i collo! estes passaes, com tu digueres, les millors de la meua vida!.
estes falles q venen ara no se si podrien haber segut millors q les q hem passat pero com tu digueres: "amic, ja sas lo q tens q fer pa q les q venen siguen millors..." i ahi estic i ahi estaré per tu sooosssiiooo!!!! aaaasspabilaaaaa!!!! xq teu mereixes, xq mos eu mereixquem! per com som i les ganes q tenim de q tot vaja be i mos eu passem a lo grande, i el seu fem passar als demes també! per tu Sandro! ;)

... i a vore si el Yeclano s'ansenya ja el nostre nom, q estic fart de q me diga a mi Sandro i a tu Abel!!! jajajajaja Ara q com ta ficat de Vice, igual ixes a algun acte de presi i el tornem a marejar!!! jejeje

abel -confeti- ha dit...

aaah sandro, i xdona x copiarme lo de "@ ...:" es q mola molt... jejeje pero trankil, la patent es teua ;)

gracies amic

rojuel ha dit...

Arribe en un poc de retràs Abel, però no volia deixar de felicitar-te pel nou càrrec i desitjar-te un bon exercici 2008-2009. No és un càrrec fàcil, però estic segura de que ho faràs de PM. Anim, amic i enhorabona!

Anònim ha dit...

Hola Abel!!!! volia donar-te la enhorabona!!!!i dir-te que estem tots asi per a ajudar-te quant ens necesites!!!les xarangueres estem totes en tu!!! i bueno q mes dir-te, q serás un "President" de primera i q sabem q faras tot el que puges x millorar aquesta falla!!! ens vegm pronte!!un beset pal nostre presi!!!

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Gracies a tu amic!! Les teues paraules m'han fet emocionar-me i tot marikita!! Pues res ara que tens el càrrec i mas inclós en la junta anem a currar per tal de demostrar q no s'ha equivocat ningú. Anem a estar al "pie del cañón" a tot hora, i demostrar que valem pa estar açí!!

VISCA LA FALLA DEL MERCAT!!