.. PER A CREMAR...

dimarts, 22 d’abril de 2008

BASQUET FEMENI

"Dijous s'acaba el plaç per apuntar.se al bàsquet femení. De moment hi han dos persones interessades, i segur que en totes les xiques que hi han a la falla, seria una pena no tindre equip. Les que estiguen interessades que contesten en un comentari o que envien un mail a maryrofa@hotmail.com. Dimecres o dijous matí com a molt tardar. GRACIES!!!

Rebut via mail

25 comentarios:

Vane ha dit...

Holaa!! Maria t'acabe d'enviar un correu xo ho dic x açi tmb x si de cas. Apunta a 3 mès q Patri,Sandra i jo tmb volem participar!!
Espere q s'apunteu moltes xq advertim q nosaltres no sabem jugar i ho fem x divertir-nos un ratet!!jeje.

Anònim ha dit...

Weno weno… q passarà el proper divendres? Ens acabarem estirant dels pèls, unes i altres o què? M’han comentat que la setmana passada qüasi es manjaren al pobre Abel (jeje…és broma) quan va comentar les propostes d’innovació…

Per que fa a l’augment (un terme mig entre xics i xikes) de les qüotes de les dones…no es supòn que si volem igualtat deu ser per a tot? si les dones ser un memebre més de la comissió (que no cort d’honor, com ens nomenen als llibrets) i volem tindre vot dins de la falla, com ho són i ho fan els homes, no deuríem pagar el mateix? no hem pareix bé q la quota pase a costar-nos el doble, pero un terme mig estaría bé... al cap i a la fi, no tots els homes fan més “gasto” que les dones, ni al contrari... hi ha de tot, com a tots els llocs! (Vivim en el segle 21, ehh?). A més, a partir d’ara no es deuría fer una reunió conjunta, si s’prava açò de ser “tot una comissió”??? Sé que això de trobar lloc està prou verd, però de segur que algun bar prou gran ens fa un bon preu o algo…A mi, personalment, quan hem vaig enterar del canvi que Abel prometía i que està intentant dur a terme… hem vaig alegrar molt!per cert, henorabona, de nou. No ens enganyem, la nostra falla sempre ha sigut del homes… nosaltres som les que lluixen el traje i s’acoplen al que ells diguen…i això sempre s’ha dit masclisme. Què si, què és una herència històrica… (i no vull clavar-me en política…) però, no volem la igualtat? Això, com tot, té els seus pros i els seus contres, i aquest és un d’ells!

Bé, per la meua part res més... sols sir, que el proper divendres ens veurem les cares ! (altra broma, ehh ??)

Molt bé Abel... les renovacions no sempre resulten un fracàs (no som el València CF, eh?)!!!!!!!! Jejejeje...

Anònim ha dit...

aklariume una cossa, al señor pressident com li diuen Abel? o Abel-ardo? qi meu sabria asplicar...

Anònim ha dit...

la xaranga del 2009 man dit que ya esta contrata que es la de fortaleñ y costa 2000 euros mes que la que teniem pero mandit que les destertaes van aprt de ixe preu. XDD si que seran bons

deivit ha dit...

despres del lamentable espectacul que vaig vore divendres(han conseguit que sigam una falla estancada en el passat),la xaranga farem la mateixa i el que no la senta uns cascos i a la marxa,com be deia una fallera,aço es pitjor que tombola.
el monument llevarem 4 ninots,sempre em segut la enveja de moltes falles pel monument pero ara ja no.
el que se pense com vaig sentir,que la puja era per a beure mes (argument que vaig sentintlo fa 20 anys)per favor que hem tingut deficit o no sentiu els contes(no han segut per la veguda),la majoria tant de renegar,ni eixen als pasacarrers,senten un poc la orquesta hi a casa(en definitiva, es la bufa, que tu fallera jove i no tant jove escoltes la xaranga,que tingues una bona orquesta,que la falla progrese cap endavant no cap a darrere,estem al 2008.
pa partirte el cul les votacions en paperets,aixo ja era lo ultim.lo que deiem som una falla gran pero molt xicoteta evolucionant.
gracies a tots i totes,despres vindran els plors.

Anònim ha dit...

deivit ha dit:estem al 2008.
pa partirte el cul les votacions en paperets,aixo ja era lo ultim.lo que deiem som una falla gran pero molt xicoteta evolucionant.
Esque a deivit lo li paeix corecte que la gent puga per mig de de un paperet que ell diu, poder votar cunt aixo del paperet es legal o sols es pot fer lo que a algu li pareixca be, o tambe tenim que consultar les coses com asta ara afet el señor president.

Anònim ha dit...

La primera cosa és que això del paperet que deivit diu és un vot igual de legal com el de qualsevol faller (abans de parlar heu de llegir els estatuts que per això estàn a la mà de tots) i la segona cosa és que encara que no tingues que eixir a ningun pasacarrer, o no beges tens el mateix dret que altre faller que sí que ixca o bega que per a algo paga la cuota, o siga que no digues tonteries.
Per últim dir que sí, aquest any ha hagut un desfaç de 2.000 i pico euros pero heu de tenir en compte que hi hagut un dia més de ball i dos discomòvils, entre altres coses.

Anònim ha dit...

mare de deu quanta polemica nia en aquesta falla no se done conter que aso no es falla ni es res podriem ajudar uns a altres no?aquets any acabarem malament tots i crec que aixo no vol ningu

deivit ha dit...

a mi no me teniu que contar lo que es legal o no,jo no he dit que siga il.legal,pero me fa molta gracia,paperets amanta, solucions poques.
en quant un dia mes de vall i 2 discomovils se tenia que haver previst per la junta,ells aixo ja heu sabien,en definitiva que no se vol anar cap endavant,som la falla mes gran, pero mos estan passant totes com si estaguerem parats.
vosatros seguiu lleguint estatuts...

Anònim ha dit...

mare de deu deivit que fort me pareix que tires en cara el dia de ball i dicomovils pense que aixo no era sols pa que la junta eu disfrutara o esque tu no eu disfrutares?pense que vostros lo que voleu es dominar la falla i si els penses que els 40 euros son pa moltes coses son paque quant acabe l any pugau dir mira mos an sobrat dines y tot pense que aquet any a comensat un poc mal xke no mos ajudem uns a altres y a disfrutar no tant de 2 bandos perfavor

Anònim ha dit...

vane: M'alegre que al final féreu equip de bàsquet, com que també entrem al futbet i al frontó estem en totes les activitats que de moment ha organitzat la junta local que és el que ha de fer un a falla gran com la nostra. Sort a tots.

Una fallera escandalitzada!!!: Com que ara ja ha passat, ho comentaré més avant així com les possibles conseqüències que no tenen perquè ser dolentes però malauradament tampoc un camí de roses.

anònim: Un altre valent que intenta desprestigiar a algú traient de context unes paraules com si ningú utilitzara exageracions o metàfores quan parla. No m'agrada l'expressió però menys la teua actitud/mala intenció.

anònim 2: Més del mateix. Intentaré continuar sense clavar-me amb ningú ni dir qui conta això per ahí però ganes donen.

Si em poses el teu nom em compromet a anar al teu negoci i explicar-te-ho personalment, que és un poc llarg.

A mi em pareix que quan u sumà la seua credibilitat a un projecte també suma la seua forma de pensar, és normal en les relacions humanes. Ara com a junta té l'obligació d'aconsellar al president i pot ser se'l escolten més (si li donen més valor a les seues paraules, que no ho sé) però no té més que un vot com els demés i també haurà de cedir quan no se l'escolten.

radio macuto: Una i prou no, a mi m'han dit que ja en tenen per lo menos 3 o 4. Vinga ja!! Que heu sentit campanes però no sabeu per on sonen, pregunteu que és més fàcil.

deivit, el paparet i més anònims:

El dèficit ens l'hem disfrutat tots però tampoc haguera estat malament negociar més les discomòbils. Per a què llogar taula i més só si ja tenim el del casal? Ja sé que queda més xulo però la festa és fa igual posant llum i aprofitant el so. Bo és igual un any o altre es tenia que cobrar tot el que li han tret altres anys.

El dia més de ball no sé quin és perquè que jo recorde ja es feien dos discomòbils i els dies d'orquesta sempre són els mateixos 4, no? De vegades s'han fet discomòbils extraoficials... vaja que el calendari corre tots els anys però no l'han inventat ara.

Com que tampoc conec més de la gestió diària no sé si hagueren pogut retallar per algun altre cantó. Tal vegada el remolque de camió i el seu transport però tampoc es podia preveure tindre una caseta prop. Xe, dóna igual d'on ve el dèficit, el que no es pot fer es pressupostar igual per a que resulte igualment deficitari i menys si pensen millorar algunes coses o si les circumstàncies obliguen a canviar altres.

Tal vegada ha faltat un poc explicar millor el pressupost, un pressupost que no satisfeia totalment a ningú però hagués pogut ser un punt de trobada de tots encara que potser hi havia qui ja tenia el seu vot decidit.

I vaig a la reunió...

Jo no veig dos bandos, jo en veig com a mínim tres ben definits dins d'estos poden haver diferents formes de pensar i al final cadascú és de són pare i sa mare. Els tres són: La junta que va perdre en la reunió de dones i que no és presentà en la de la comissió per una banda, la gent jove que ha entrat en les les dos juntes per altra i la gent més major l'altra. Bo com açò no són matemàtiques pot haver gent que correga entre varies aigües. O gent que exercisca influència sobre filles, nebodes, però segur que ja m'enteneu...

Les persones més majors pareix ser volen que tot continue com tota la vida, reunió d'homes i dones, i que les dones paguen la meitat, segons deien no els importa cremar més al monument però els pareix que ja fem prou o massa festa (beguda, orquesta, xarangues sempre ataquen a la beguda perquè queda millor). Trobar-se una pujada no proporcional (perquè es partix d'un punt molt desigual) ha segut una coartada perfecta per a dir “ja paguem prou” en el cas de les dones.

Les juntes que no han segut elegides, després de haver-nos ofert el millor any de la falla i el segon millor any de la falla com van dient per ahí, no sé massa bé què volen perquè no ho han dit massa clar. M'ha paregut sentir que els pareix que incrementar el monument total per a cremar és una tonteria, també que com els tombaren un augment de quotes l'any passat o fa dos anys... hi ha qui agafa la bandera de la igualtat i hi ha qui vol quotes familiars. Algú sap alguna raó més? No sé, jo veig un poc de ressentiment (com acabe de llegir “què vols 40€ més pa que quede tot millor i que sobre?”) però ens podem trobar en alguna de les coses que diuen voler, em pareixen totes legítimes però tots han de cedir en alguna cosa.

La gent jove, almenys les colles amb membres en alguna de les dos juntes: Crec que majoritariament tenen idea d'igualar en drets i obligacions a tots els membres de la comissió. Com que una excusa històrica eren les quotes doncs han volgut continuar el camí per ahí. A ningú li agrada pagar més només que perquè sí, per això reconec l'esforç sobretot de les xiques de voler assumir més obligació esperant afavorir la igualat.

El pressupost com deia després de vore totes les sensibilitats crec que era el més integrador però com podeu vore no satisfeia a ningú, ni tan sols als que el proposaven com a mal menor.

Les partides incrementades responien a necessitats concretes com:

Les falles: S'ha sentit molt enguany que la falla no era tant com altres anys però en general tenim molt bona experiència amb l'artista faller. Jo no em crec que una altra junta haguera decidit no continuar la progressió que ens demana.

La xaranga, decebedora des de fa temps i finalment desfeta-reconstruïda-a_vorem_com_quedarà. La xaranga infantil... pa que dir més, si no és pot millorar res però la junta té l'obligació d'intentar-ho al menys.

Orquestra: S'havia quedat amb un preu desfasat i s'ha actualitzat, ni tan sols s'ha fet previsió de canviar com havia llegit per el bloc que es volia fer.

Coets: Igual que més fallers beuen més, es veu que també tiren més coets, tampoc suposa molt.

Alquilers: S'ha actualitzat el preu i s'ha previst un increment en la carpa.

I supose que me'n deixaré unes quantes, com a mínim tot puja com la vida, o que la junta haurà previst fer alguna activitat nova o millorar alguna altra.

Però si et poses a mirar que hi haurà coses que quedaran millor que el meu any, pos passa un poc com en la política on l'oposició diu que no però està desitjant que no li vaja bé al govern.

Com vegeu dels grups de dalt si uns volen més falla i altres menys, els que volen menys si que volen festa però ... es difícil encertar i és totalment legítim rebutjar-los però de ahí a dir que "vos voleu fer els amos"... "voleu trencar la falla"... "crear dos bandos"... Si ara hi ha més democràcia que mai i la junta la composa més gent que mai i de més colles diferents. Qui és l'amo?

En la reunió del divendres es va vore que la falla ja no pot seguir amb una tèrbola legalitat. I que el millor que es pot fer és que tots juguen amb les mateixes regles i que estes es sàpiguen. I posar els estatuts en este bloc no és publicar les regles perquè el mateix estatut que parla de delegar el vot, parla de juntes generals ordinàries i extraordinàries però no de la reunió dels dilluns i els divendres o homes i dones com es vulga. Crec que inclús acceptant votar en llocs diferents i a hores diferents no es va garantir el vot en igualtat perquè mai havien anat homes a votar divendres i per tant no hi havia constància de qui ho havia fet ja dilluns per tant altres no anaren/delegaren. Mentre que de les tres dones que votaren dilluns tots sabien qui eren i que no podien tornar a votar.

Solucions:

Seguint la tradició amb retalls d'estatut: Replantejar la votació d'este o altre pressupost amb regles preestablides, qui pot votar dilluns, qui divendres, i que tots els fallers sàpiguen que poden delegar el vot.

Seguint els estatuts: Replantejar la votació d'este o altre pressupost (que tal equitatiu?) en assemblea general extraordinària convocada amb quinze dies d'antelació.

Totes 2 són males per a la falla quan a temps de desgovern, sense pressupost no pots fer res. Damunt que es començà l'execici més tard que mai. La segona asseguraria no tornar a passar per el mateix. Amb un any de morros prou, sinó cada any que es plantege la igualtat o l'any que algú vulga forçar-la amb les lleis a la mà la tornarem a tindre.


Ale ja m'he quedat a gust, si has arribat fins ací mira que tens valor, espere no haver ofès massa a ningú, he intentat estalviar-me els noms perquè tots ens coneguem. Estaré encantat de debatre des del respecte tot allò que segur que algú creu que m'equivoque. I com tots (imagine) espere que es resolga de la millor forma per a la falla.

deivit ha dit...

anem a vore,jo no tire encara lo del vall i discomovils,si falten diners es per tot en general.ara que totes eixes coses de vslls i disco estaven previstes.
A vore jo no puc negociar discomovils,perque a mi la junta no me comenta res de la falla,a mi me digueren tal dia discomovil i punto.jo toque a sonicolor i heu comunique.ni soc de la junta de l´any passat ni volia ser.cadascu que carrege amb les consequencies.
una altra cosa com vaig sentir per ahi que si jo cobre alguna discomovil,que tinguen clar que NO,en estos 7anys que se estan fent heu faig per colaborar i perque magrada.

Anònim ha dit...

Hola a tots!!
Weno ja vec que l'assumpte està un poc caldejaet. Jo comprenc que no se vulga que se pugen les quotes, però digueu-ho per ahí o en qualsevol lloc la diferència de quota d'home i dona i es riuran de vosatros, xk en totes les falles o quasi totes, ja no de sueca sino de tot el País Valencià les dones i els homes paguen el mateix.
Weno eixa la primera, ara ja que se diu weno i es veu tb que hi ha un poc de separatisme, xk no fem falla, allà va la proposta.
Ja que ens vegem molt poc tots, com ha dit vane ens hem apuntat a totes les competicions k organitza la junta. Pues xk no anem tots a animar als k juen, el bàsquet supose que serà per la vesprà pues de berenaret i a animar a les xiques k juen. Després estan les 12 hores de futbet tb, en esta tenim més marge per a passar tot un dia de falla, xk de normal arriben a quarts i ì solen ser després de dinar, és dir es pot anar de dinar, d'esmorzar i a animar als k juen.
Weno i el frontó k me l'havia deixat quan juguen tb es pot anar a vore-los però dura menys i és en l'estadi però tampoc estraia mal k vaja gent a vore'ls.
Bé la proposta està feta, i no discutitu tant que tots som igual de fallers i quan se perjudia a la falla se perjudica a u mateix tb.
Ale a passar-ho bé i deivit en moscú vorem al manchester, jajajajaja.

Anònim ha dit...

mare de deu aquestos comentaris no tenen limit aixina voleu que sigam una gran falla?pues crec que no eu conseguirem pero be si aixna la gent esta be

Anònim ha dit...

Deivit: No sé si has entès al revés el meu comentari perquè no ho deia per tu sinó per la junta de l'any passat. De totes formes no està mal que ho expliques.

Anònim de les 13:09: Sobre les act. jlf no ho ha dit Vane sinó que jo i la teua idea em pareix genial, a vore si ara amb tan de bloc es pot anunciar bé i som gent.

Sobre l'altre tema no es tracta de discutir o deixar de discutir, es tracta de que s'han de pendre unes decisions i que es tenien que haver pres fa molt de temps.

Anònim de les 13:53. Qué té que vore la llargària dels comentaris amb la falla que sigam? Crec que la gent hauria de parlar encara més que parlar és gratis i parlant la gent s'enten.

Anònim ha dit...

no es la llargaria dels comentaris sino que la gent eu fa de forma despectiva per tirar en cara coses que fan o deixen de fer aso no te solucio els joves sols voleu que les persones majors desaparegen i precisament en tu deivit no se que fariem gracies que ja estas en la junta i pots manar algo

Anònim ha dit...

no es la llargaria dels comentaris sino que la gent eu fa de forma despectiva per tirar en cara coses que fan o deixen de fer aso no te solucio els joves sols voleu que les persones majors desaparegen i precisament en tu deivit no se que fariem gracies que ja estas en la junta i pots manar algo

Anònim ha dit...

deivit tranquil tampoc feis falta en la junta de l any pasat an sabut fer-ho molt be i sense la teua ajuda avore com eu fas tu aquest any que el president no sap ni per aon tirar

David ha dit...

Jo crec que les coses s'han eixit de mare i al final acabarem com: MARE PERET EN PEGA, PEGAM PERET PEGAM i això no porta enlloc, les coses es debaten en les reunions i no hi ha per que anar amb males intencions com s'esta començant, per que s'acabara malament, crec que no podem estar que si un diu o deixa de dir perquè la bola s'esta fent cada vegada mes gran, damunt els anònims o amb noms d'acudit també podrien donar un poc la cara per que tiren la pedra i amaguen el braç.
S'ha vist que al deixar els comentaris en obert açò pareix la selva, cal deixar treballar a la junta i que preparen una altra solució presupostaria mes d'acord amb la gent, però cal deixar-los treballar i sentir-los en les seues propostes i si algú ha de parlar que parlen les votacions no es pot arribar a les desqualificacions per que al final tots anem en el mateix barco i tots desitgem al final de l'exercici passar unes bones falles.PD:Els comentaris passaran a partir d'ara per la moderació encara que hi ha vegades tarden mes a eixir, i crec que els de desqualificacions i semblants sobren per que estem a la vista de tots i estem donant un espectacle gratuït.

-això del DJ DEIVIT no ha cobrat en cap de les discomovils que hi ha protagonitzat en els últims anys que l'únic que ha fet ha sigut parlar amb sonicolor ya que el pagament es fa en global amb tots els gastos de la falla pel tresorer

abel -confeti- ha dit...

moltes gracies als administradors de la pagina per tan gran llavor i per ficar un poc d'ordre en, com hagueu definit, aquest "espectacle gratuït".

Anònim ha dit...

Fa prou anys que puja tot menys la cuota de les dones, però clar (per a q ens anem a queixar?). Pues jo crec que ja esta be, abans de demanar el vot sobre l'augment de couta, si s'haguera votat abans sobre si volien tindre el mateixos drets que els homes( que hagera passat??, i l'altre debat pense que ja hagera sobrat.

Anònim ha dit...

som una gran falla aixo estem d acord tots i com digeu som la enveja de sueca pel monument i perque no podem ser l enveja per compañerisme que nia entre mosatros i x com uns ajudem a altres?tot te solucio y de segur que al final tot sarregla i pasem unes meravelloses falles

gracies

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Ara resulta q pugem les quotes per tal de dir q ens han sobrat dines!!! Pero en kin mon viviu?? només en lo q puja el ipc ja traguem deficit, i encara tens la cara de dir aixó. Ai mare!! En qualsevol falla de Valencia la fallera paga el mateix q el fallero, i açi no es q paguen un poc menys, sino q paguen 10 menos de la meitat. Un increment de 40 euros q fem al cap de nose kuants anys, i es queixeu la majoria!! molt fort. Esteu pa ser falleres de Fortaleny q paguen fallers i falleres 400 euros a partir dels 18 anys!!

No pasa res, el q podem fer es el que diu deivit, comprem tamborets dels chino pa tocar nosaltres en els pasacarrers i en el ball, fem nosaltres la falla igual q fan en les colegis i el q vuiga beure a tasketes!!

Anònim ha dit...

Potser tens raó anònim de les 16:22 però la junta pensà que en lloc de pujar tot de colp fins a mig camí de la quota d'un faller fer un altre any d'escaló, al fi i al cap l'any ja havia començat amb reunió de dones i homes, i preparar el camí per començar l'any que ve de forma igualitària. S'ha vist que no, que la idea no ha segut convincent fora de les colles vinculades amb la junta. Doncs bé, encara està a temps de ser valenta i plantejar-ho ja tot amb termes d'igualtat.

abel -confeti- ha dit...

vuic q es quede alguna coseta clara, eixint de tot tema de debat q s'està comentant así, i es q no magradaria q pensareu en el tema de colles en quan a junta es refereix xq en ningun moment s'ha pensat en esta colla i l'altra per a formar la junta sino en gent amb ganes de treballar i alternant qualsevol persona de qualsevol colla. vos puc dir persona a persona de quina colla ve i; havent 38 persones en junta seria un poc extens pero; podriem deduir entre 7 i 8 colles diferents. no s'agarreu al peu de la lletra les paraules d'alguns xq la bola es fa gran i despres tots pensen coses q no son.

i respecte als vots delegats magradaria afegir que les persones que deleguen el vot deurien d'estar molt ben informades del que es preten fer i "per a que" es vota, xq no deuria de valdre que jo li menje el tarro als meus fills, nebots, amics, veins, o puga contar algo que ja man dit i que no es aixi i fer q tots pensen en contra i al cap i a la fi ningu te "ni idea" (dient-ho suau) de xq hi ha que votar.

gracies.