dijous, 3 d’abril de 2008

ADÉU FALLES 2008...

Quant sols quedem pocs dies per a donar-se per acabat l’exercici faller 2008 i quant ja es parla dels representants de les falles 2009, sols podem dir adéu a les falles 2008, i com no recordar a les que han segut les nostres màximes representants, Cristina i Amparo.

Aparegueren tart com a falleres majors, si no recorde mal a mitjant Octubre, però en el seu curt recorregut han sabut ficar-se a la altura d’aquesta falla, han acudit a tot i han tractat als fallers com si foren falleres de tota la vida!

I es que se notava que per la sang de la mare Amparo hi havia FALLA!
Encara els queden actes als que acudir, però sincerament, ja no es el mateix.

Se que han disfrutat de les seues falles i que seu han passat molt be tant Cris, com la incansable Amparo que no ha parat ni un moment! Nosaltres vos podem dir que també ho hem passat molt be amb vosaltres!

Les falles 2008 sempre seran les de Cristina i Amparo, unes falleres noves que estigueren en lo més alt de la falla!

ENHORABONA FAMILIA LEZCANO-ORTIZ I GRÀCIES PER ESTES
FALLES 2008!!!

6 comentarios:

abel -confeti- ha dit...

enhorabona per a Cristina i tambe per a tu Amparo, q huas fet molt be i has sabut fer-te en la gent. malegre de q l'any q haja passat no s'haja qdat sense falleres majors pero m'alegre mes encara x les falleres q han eixit i per com han demostrat q son molt bones companyes de falla a mes de saber estar on han estat.

gracies per tot. ;)

Anònim ha dit...

soy amparito...abel muchas gracias x el comentario,la verdad ha sido un año maravillo tanto para cris cmo para mi he disfrutado mucho con la compañia de todos vosotros, mi ermana & yo emos intentado dejar en el lugar mas alto a la falla del mercat tal y cmo tocaba,hemos echo todo lo Que hemos podido,en este año lo e pasado genial cn todos,agradecer tb a las superestupendas y el confeti los buenos ratos Que he tenido con ellos,esas noxes en el casal,despertas e infinitas cosas.Tambien agradecer a toni todo lo Que ha echo x nosotras y el año Que juntos emos pasado y a andreu el peQue k cn el me he divertido muxo..ya se han acabao las fallas 2008 xro yo siempre las recordare,las recordare cmo el mejor año Que he podido tener gracias a mis padres ya TODA la comision de la falla del mercat...es triste dejarlo xro todo tiene su fin y el nuestro a llegado e paseado con orgullo la banda de fm de la falla del mercat x sueka...y siempre Quedara en mi memoria todos esos recuerdos...ahora empieza el ejercicio fallero 2009 dnde dar la enhorabuena a mila x su cargo de presidenta...y tb a abel Que a tenio el valor de presentarse...se Que lo aras bien abel animo...y tb a gorris animo a los 2 y suerte...y x supuesto agradecer a mis amigas todo lo Que han exo x mi en fallas...gracias a la comision de la falla del mercat x el año Que nos han exo pasar tanto ami cmo a cris...


gracias...

Anònim ha dit...

marieta gracies x la publicacio d¨ aquest article...jo tb meu a pasat molt be junt a vosatros i sempre recordare qQuest any..


gracies...


amparo$cristina

Anònim ha dit...

Amparo, Cristina ,Andreu, Toni, primer que res felicitats per estes falles 2008, i despres dirvos que no acabat res que continuem avant i que mos esperen molts anys per davant divertinmos i compartint rises.
y per a Toni benbingut al club de la barra ja no ten tindras que anar a lo mitllor els jovens pasaran a prtarse bé i els majors mos portarem mal, molt mal ...............anim Toni i enhorabona per estos dos anys i per ha ber cumplit una il.lusió tan gran que tu tenies igual un altre dia me presente jo ja vorem....

Anònim ha dit...

jo crec que stes guapes falleres han stat ben rebudes xq no hi havia ninguna filla de fallero que haguera volgut ser, si no hagueren pasat desapersibides x aquesta comisio

Anònim ha dit...

jo crec que stes guapes falleres han stat ben rebudes xq no hi havia ninguna filla de fallero que haguera volgut ser, si no hagueren pasat desapersibides x aquesta comisio