.. PER A CREMAR...

dilluns, 7 d’abril de 2008

ABEL MARCO

Des d'aquest moment ja tenim president nou a la Falla del Mercat, es tracta del jove Abel Marco, que des d'aquestes línies li desitgem que passe un bon exercici faller. També volem felicitar a la família Chanques Aguilar pel nomenament de la seua filla Gemma Sofía com a Fallera Major Infantil per a l'exercici 2008-2009. Enhorabona als dos.

DSC02158 [640x480]

13 comentarios:

Anònim ha dit...

soy amparo...abel enhorabuena y suerte este año se Que lo haras bien y si necesitas algo aQui estoy...tb dar la enhorabuena a la familia chanques aquilar y decirle a gemma que disfrute de este año Que pasa volando y que es muy bonito...enhorabuena eres la fmi de la falla del mercat...

San Karrega ha dit...

Eiii! Abel, moltes felicitats!... Espere que et vaja tot bé.

Si necesites ajuda d'alguna cosa... crec que ja tens el meu telefon, no?!!...

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡Enhorabona !!! m'alegre molt i espere que siga un bon any faller i demostres que encara que molts opinaven que eres massa jove que tambe eres serio i amb ganes de treballar. Moltes grasies.

Anònim ha dit...

Enhorabona Abel!! I també a la junta que penses formar...
Eh penya, pense que enguany tampoc podré canviar-me a Cristo Rey!!

Anònim ha dit...

Volem felicitar des d'açi a Abel i a la nova junta de valents, també, com no, a Anibal i Sofia en especial a la seua filla Gemma per el nomenament de fallera major infantil, enhorabona a tots, estem segurs que ens fareu passar unes bones falles.

PD. Ja que Gorris no es res o menos que res, a una mala el podriem fer fallera major, impagable vore a Abel trauel del braç de sa casa.

Ricol ha dit...

Per al Sr. President, Abel i per a la Senyoreta Gemma FMI 2009....

....ENHORABONA!!!!

Amic fep ha dit...

Abel, enhorabona. Personalment, quan en vaig enterar pensava que eres molt jove encara per a eixe carrec, i mes en una Falla com la del Mercat, pel volum de gent que te, pero, un President es bo si te una bona junta al costat, i estic segur que saps rodejar-te de molt bona gent.

No he sigut mai President, com San Karrega, pero si tinc prou experiencia en temes de falles, aixi que, si necessites algo, saps com trobar-me.

Vinga amic, a per totes!!!!!

abel -confeti- ha dit...

be, en primer lloc, i esperant poder arrimar-me a la fallereta major infantil i felicitar-la com toca, i despres d'haver felicitat al pare (Anibal), vui felicitar a Gemma i a la seua familia i dessitjar-los lo millor i q sapien q far tot lo q estiga en les meues mans x a q tant ella com les altres 2 persones q falten per ocupar els llocs seu passen lo millor possible i no patixquen de res.

a Vicent Gorris, felicitar-lo de valent xq em paregué una decisio molt gran q despres de parlar-ho amb ell s'arriesgara d'eixa forma i es comprometera a participar en aixo q tots volem i q es lo millor per a la falla (q som tots). una llastima les paraules q exposà al retirar-se ja que em save mal q li passara aixó entre els fallers i/o falleres.

i despres, com no, agrair-los a totes les persones q creuen en mi i q aixi ho confien i han estat ahi recolzant-me, (no em fique a dir noms xq no podria parar) q no vos decepcionaré i q vui lo millor per a la falla i espere tambe desmostrar, a "tots" (als q no ho pensen, també), q aixina es.

...i, a les persones externes de la nostra falla, agrair-los molt el haver estat ahi informats i dedicar-me ixes paraules tan afectives. se q sou grans i saveu el q pense de vosatros (sobren les paraules). Quan vos veja ho sabreu... gegege

i per ultim dir-vos a tots q les paraules q vaig dir a la reunio van ser poques xo crec q clares, xo es q no savia com arrancar algo de dins de mi... no m'ixia res... pero ja rebreu discursets meus, ja...

PD: en el carrec fica president, pero me considere un faller mes, abans, ara i sempre, i no vui q cregau q ara vaig a mirar per dalt de l'hombro ni res d'aixo, estic asi per a treballar i conseguir objectius q ens marquem tots any rere any i q han fet, fan i faran q aquesta falla cada vegada siga millor.

visca la falla del mercat i tota la seua comissió.


...i seguisc recordant als anonims q vagen espavilant en el tema de saber ficar el nom o poder registrar-se, q ja eu tenen be!!

gracies

Anònim ha dit...

Ei Abel!! jo igual que el meu germà Manu vull felicitar-te per ser el nou president de la Falla i que sapigues que ens tens per al que faça falta, tant per a la festa com per a la faena.. jeje
I res mes locovitz un abràs enorme y a topeee!! jaja
Aupa Confeti!!
Cuidat. Adèu!!
CarlitoOssSS*

Anònim ha dit...

EYY ABEL ENHORABONA PER SER TAN VALENT I DE REPRESENTAR A UNA FALLA CON LA DEL MERCAT..ANIMS I TRANQUIL QUE POC A POC I FENT LA FAENA BEN FETA ARRIVARAS BEN LLUNT..A PER CERT VINDRAS AGERMANATS-08,,JEJE MIRA UN PUNT PER A LA TEUA 1ª REUNIO VOLUNTARIS PER ANAR AGERMANATS-08,,JEJJEJE UN ABRAÇ juanet

Anònim ha dit...

como no se registrarme, soy Amparo, la mama de las fm. 2008. Antes de pasar a dar enhorabuenas decir. Gracias a nuestro presi, Toni, a nuestra Presi, Virna, a Vicente y a Begoña, al meu chiquet, Andreu y a todos los que de mi vida y la de mis hijas, hicieron un cuento de adas. GRACIAS MIL GRACIAS.
Empiezo con las felicitacione:
Primero a nuestra nueva Presidenta, MILA, quien tendra todo mi soporte y cariño.
Segundo a mi amigo GORRIS, porque una retirada a tiempo, siempre es una victoria.
Tercero a un NIÑO llamado ABEL, que aunque con tu especial junta, estoy segura que dejaras a la falla como si de verdad fueras un verdadero grandullon, porque como persona me has demostrado que eres un gran hombre y que tendras todo nuestro cariño y la ayuda que necesites.
Lo ultimo felicitarte a ti, PRINCESA, a tus papas y desearos que paseis los mejores dias de vuestra vida.
GRACIAS A TODA LA COMISION POR DARNOS ESTA FELICIDAD.

abel -confeti- ha dit...

@ Carlos: CALLA LOCOVITZ!!! jajaja

Aaay Carlitos!! q grande eres!! ja ho se massa q tant tu com el teu germà sou dos cracks de la falla i se q aneu a estar ahi! no heu dudaba ;)

@ Juanet: jjeeee compareee!! tu si q eres valent! este any estarà un poc complicat el tema d'agermanats xq vui ocupar-me 100% de la falla pero no dudes q me mantindre al dia en dos companys meus molt bons.

gracies amic ;)

@ Amparo Madre: muchas gracias Amparo por tus palabras, tu tambien me has demostrado a mi mucho y he visto q eres una mujer muy especial al arriesgarte a llevar a cabo todo el trabajo del año pasado y por ello, como no, has tenido una buena recompensa. Para ti y tu familia os deseo que no cambieis y espero q disfruteis de este año q viene, q no será lo mismo pero intentare acercarme para q lo sintais así. ;)

@ MILA: Hola Mila!! jajaja

ja et vaig felicitar l'altre dia, pero te torne a felicitar vía web per a q sapies estic ahi en el lio. jejeje enhorabona i "al ataque"!! (tu ja sas de q va tot açó aixina q no crec q tingues problemes, pero jo.. buuuf!) ;)

Anònim ha dit...

Com a faller de la Falla del Mercat et done la enhorabona Abel per el teu nomenament com President i sols vullg donar-te un consell d´amic "Sigues tu el President"