.. PER A CREMAR...

divendres, 21 de març de 2008

REPORTATGE BERNAT I BALDOVI

Dies passats hem rebut un extens reportatge fotogràfic dels playbakcs de la falla en el centre Bernat i baldovi amb unes fotos impressionants per quantitat i qualitat, si alguna persona esta interessada a obtindre copies que ens envie un mail o que es pose en contacte amb nosaltres, donar-li les gràcies a la persona que ha realitzat el següent reportatge.

PD:Les fotos del reportatge d´internet estan molt rebaixaes de tamany i cualitat.

punxa la foto

11 comentarios:

abel -confeti- ha dit...

m'agradaria dir que, es un gran reportatge ja que hi han moltes fotos i pots fer inclus un video de cada cançó si les vas passant apresa (q bonico no?) pero, pa que hi han tantes fotos?? si al final es tot palla i no mes son interesants algunes de totes les fotos que hi han, pero la esencia d'aquest comentari era que no es tan bon reportatge quan hi han algunes fotos que no apareixen, com per exemple la dels presentadors que me pareix que ningu els ha valorat i son un poc importants als playbacks també xq ixen en cada cançó i han de presentar la que li continua, i aixo q en una foto sobrava... (i no es xq jo siga un dels presentadors eehh....) xDDDD

Anònim ha dit...

supose que no voldràs arrivar i besar el sant. Hi ha molta gent en esta falla que treballa molt i de valent i no ploriqueja perquè no ix en una foto. Encara et queda molt per a poder exigir. Ademés no critiques al que ha enviat les fotos i fes-les tu si creus que ho pots fer millor.
Enhorabona a tots els que participareu en els play-backs, ja siga presentant o ballant, ho fereu tots d´alló més bé.

jcardet ha dit...

Abel, tens raó en que una foto de Vanessa i teua hagués estat bé, però crec q aquest reportatge és d'una persona que no es fallera , ni té relació amb ella.
Crec q va eixir a tema en una reunió dels dilluns, i que era un home que feia les fotos en el Bernat i Baldoví perque ell volia i au. A més, donava gratuïtament el CD amb les fotos a la falla.
Així que no li podem demanar més.
Corregiu.me si no es així!!!
AU FALLERS

Anònim ha dit...

També n'hi ha gent que esta mes anys, no fa res i sempre està apunt pa la foto.
Abel portarà poc a la falla, però participa i possa de la seua part. Crec q ha començat molt be i que gent així amb ganes fa falta per al futur de la falla.

Vane ha dit...

Pense que Abel no ho ha dit amb mala intenció com pa que li tires en cara que no pot arribar i besar el sant xq ell crec q ès un dels fallers que sobre ser jove fa prou per la falla.Ademès te tota la raò quant diu q en una foto sobrava i no xq jo siga l'altra presentadora!!jeje. Bueno que si les fotos les va fer algú que no ès ni faller,pues donar-li les grasies i ja sta,no ès pa enfadar-mos.
ADEUU!!

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Crec q Abel s'ha equivocat demanant lo de les fotos i no estic d'acord en ell, sobretot per el q ha dit jcardet. Pero també crec q la manera de contestar del senyor/a "anonymus" no es la correcta. No es tracta de poc o molt de temps per poder exigir. Crec q cadascú te llibertat per escriure el q vullga duga poc o molt de temps en la falla. No cal posar-se d'ixa manera mirant per dalt dels muscles, perque tots som fallers de la mateixa falla.

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Crec q Abel s'ha equivocat demanant lo de les fotos i no estic d'acord en ell, sobretot per el q ha dit jcardet. Pero també crec q la manera de contestar del senyor/a "anonymus" no es la correcta. No es tracta de poc o molt de temps per poder exigir. Crec q cadascú te llibertat per escriure el q vullga duga poc o molt de temps en la falla. No cal posar-se d'ixa manera mirant per dalt dels muscles, perque tots som fallers de la mateixa falla.

abel -confeti- ha dit...

bueno, no vui montar mes polemica en el tema i de fet no ho volia fer des d'un principi com diu Vane xq l'unic q he ficat es q al ser un gran reportatge per la quantitat de fotos q hi han haurien d'haver ixit els presentadors tambe i no xq siga jo, sino x qualsevol, i al no saber q ho havia fet una persona de l'exterior de la falla pues demanar-li les gracies xq ha fet un treball molt bo i mes encara si era sense interes xo tampoc vui rectificar xq puc expressar xferctament q haqueren pogut eixir els presentadors i es pot quedar en un comentari simple i llanament. lo q passa q algun figura s'ha flipat i es pensa q es el amo de la falla i q sapiga q per primer tens q ficar qui eres si vols parlar d'algu i mes per a faltar-li al respete com ho has fet, xq jo no vui eixir en ninguna foto ni meu mereixc ni soc aixi, jo ho faig per la falla i per a la falla i en aixo es queda, xq crec q esta falla es mereix gent q tinga ganes de treballar i jo en tinc i no m'agrada vore com en tanta quantitat de persones q som, moltes no fan res o es tiren arrere i acabant treballant nomes unes poques i jo no soc aixina i tot el q he pogut donar fins a hui ho he donat, i porte 5 anys en el mercat i tota la vida de faller i pense q eres el menos indicat pa parlar xq has demostrat q no tens ni **** idea del que faig i dixe de fer i primer podries informar-te.

no vui besar ningun sant, no vui ninguna foto, ni ploriquetje per tindren, ni exigisc res xq no soc el mes adequat, si he criticat era una critica constructiva la qual es pot fer perfectament i sense q ningun figura falte a ningu i estaria encantat en fer les fotos dels playbacks i de lo que faça falta si s'ha de fer algo per fer un favor a algu,...

abel -confeti- ha dit...

que quede clara la meua opinio en aquest post, que jo l'unic que volia era comentar graciosament que faltaven algunes fotos dels presentadors (mentre recordava lo be que ens ho passarem tant ixe dia com en els assatjos i escrivint el guió) i sempre es d'agrair, x les persones que presenten ja siga en esta i en qualsevol falla, xq tambe te el seu treball i tambe la seua recompensa quan es premia la mostra i ho veia un poc desvalorat en dit reportatge, i no vui desprestitgiar a la persona que ho ha fet possible xq tambe te el seu treball i la seua recompensa.

gracies al reporter/a, presentadors, ballarins, decoradors i demés de la falla per fer possible els playbacks i espere que sempre ixquen igual o millor xq es un dia molt especial per a tots.

deivit ha dit...

abel,pense que has contestat molt be.crec que hia que passar de certs comentaris.

deivit ha dit...

JA QUE PUBLICAR ALGO ES GRATIS,DIR QUE SI VOLS A LA FALLA,VOTA ABEL MARCO.MAI TE FALLARA