.. PER A CREMAR...

dilluns, 3 de març de 2008

CAVALGATA DEL NINOT

Com tots els anys vam assistir a la cavalgata del ninot carregats d'alegria, ganes de festa i disfrutant d'un dels actes mes populars de les falles de la nostra ciutat SUECA, amb musica i bon humor va discórrer l'acte fins a l'arribada al casal o a la discoteca GO on alguns van acabar allí la festa. Despues de sopar el nostre DJ DEIVIT ens anima la nit amb una discomovil de les que ya ens ve deleitant prou anys, ni que dir que la vetlada  que ens va fer ballar DEIVIT va ser espectacular.

IMGP1386 [800x600]

En el blog de les superestupendes hi ha mes fotos de la cavalgata del ninot, del dissabte al matí en el concurs de xaranges i entrega de premis dels playbacks en els quals vam quedar al Quart lloc en el conjunt de playbacks. Visiteules punxant la foto de baix. (busqueu fotos superestupendes a la dreta en enllaços)

8 comentarios:

abel -confeti- ha dit...

este DAVID es mala makina tuuu!!! visca el reporter mes sexy de la comunitat valenciana!!! wwaaappooo!

Unknown ha dit...

gr�cies Abel pel teu comentari, encara que crec que enguany no han sigut neutrals en la part que a les fotos es refereix, mira com sempre eixen els mateixos, una vegada que els deixe la c�mera a d'ells asoles i sols es fan fotos ells, casi m'han trencat la c�mera, de totes maneres poden arreglar la situaci� demane a tota la gent que va eixir a la cavalgata que va fer fotos que mos se les passe i les penjarem. gr�cies i disculpeu tots.
marikos�.

abel -confeti- ha dit...

en la galeria de fotos de les "SUPERSTUPENDES MEGA WAXIS DELUJO OSEA SABES TE LO JURO POR EL PINGÜINO QUE LLEVO DENTRO" ni han fotos del dissabte pel mati i per la vesprada-nit. estan prou be i no son moltes, si algu te temps les pot copiar i guardar per a aquesta web.

ciao!!

marieta campos ha dit...

ale abel!!! que ja te val en la descripció! açò no se quedarà aixina!:P
En el nostre blog hi han fotos del disabte les podeu agafar sense problemes!

Pd: Abel, ja parlarem....

abel -confeti- ha dit...

jejeje

David ha dit...

Per a tancar els comentaris que ara se obrin baix torneu a fer clik sobre comentaris

abel -confeti- ha dit...

sou uns artistes de les webs!!!

Anònim ha dit...

ei david no se si estaras ahi pero la perilleta de repent se m´ha ences i voldria saber com puc publicar un escrit o el loc on el tinc que enviar. Afanyat que esta perilleta meva es fundix molt depresa i a sovint