.. PER A CREMAR...

dissabte, 22 de març de 2008

BERENAR INF, TROFEOS, PLAYBAKCS

El dia 14 de març vam celebrar el berenar de la fallera major infantil en el nostre casal amb l'entrega de trofeus i insígnies infantils, i despres del sopar vam procedir a realitzar els playbaks majors per al entreteniment i alegria dels allí presents, també es van arreplegar els trofeus de la junta local que els nostres membres havien guanyat en  les diferents proves.P3140001 [800x600]

23 comentarios:

Anònim ha dit...

Com que no se on escriure el que vullc dir, ho escric açi que es el primer lloc, despres si voleu ho fiqueu a la vista.

M’agradaria saber que ia de veritat en el rumor de que un grup de dones estan preparant una junta amb presidenta i demes carrecs mixtes, tinc entes, no ho se, que els estatuts aixina eu permeten, si no de que serviria fer tanta mandanga, este rumor en falles ya existia pero en un grup molt reduit que ara ja sa fet un poc mes gran ya que la junta esta feta i el que estan fent es tantejar a la gent per a les votacions, per aixo pregunte que ni a de veritat i que en penseu.

Entengau que no diga qui soc, aixina mestalvie lios, pero no estic en la junta, aneu pensant a qui votareu i que fareu si aso tira avant.

Unknown ha dit...

AÇÒ JA ES FALLA
Jo personalment crec que tots tenen dret a expresar la seua opinió sempre que no es falte al respecte a ningu. Jo el que faria tambe es ficar una llista com es fa a les eleccions locals, sense amagar res a ningu, que no pasa res si hi han dos o tres candidats, tot sanament es vota i el que obte la majoria es proclama president i tots els altres per a ajudar no per a fer una oposicio destructiva, no se igual aço pot ser una utopia, pero pense que la falla es un hobbi i que esta per a passar-mos-he-ho be tots. No se es la meua opinio que supose que sera diferent a alguna que altra persona, pero aquest blog tambe el tenim per poder opinar, no se, que opineu????

deivit ha dit...

si aixo es veritat que se tiren avant.no si crearia una polemica dins de la falla,fins el dia 7 d´abril poden haver molts canvits.

Unknown ha dit...

jo crec que lo de les dones al poder es un bulo que rula.

jcardet ha dit...

Per la meua part, pense q no es tracta de que les dones pugen al poder, o no. Simplement de ser tots iguals. Em fa vergonya, quan d'altres falles em pregunten "...quans diners pagueu els "fallers" (en general) del Mercat??" i he de contestar.li q els homes una cosa i les dones altra. O per exemple, "...quin dia feu la reunió??” Ja que la majoria de les falles la fa conjunta, i tots opinen i voten ,sense distinció de sexe, raça, o religió.
Fallers , estem al segle XXI, i que voleu que vos diga... en aquest sentit ens hem quedat a l'edat mitjana.
... simplement és la meua opinió.

Anònim ha dit...

Jo vull expresar que estic molt d'acord en lo que diu jcardet, estem al segle al XXI, a mes vull afegir del que ha dit respecte de les quotes, el perque de la diferencia de quotes entre sexes, un dels pricipals motius que sempre m'han dit es que la fallera te mes gasto, com diu jcardet estem al segle XXI, hi ha falleres que no se visten per lo tant despesses cero, hi ha faller que es pot gastar en un traje de faller, ja siga torrentí com en un xupeti una cafrà de diners, i que dic jo, senyores açó es un luxe, qui se'l puga permitir que se'l permitisca i qui no ja ho sap, el que no puc entendre es perque jo, faller, tinc que pagar casi el doble que una fallera (faller 310€, fallera 160€) el mateix gasto fà un faller en la falla com una fallera, perque que jo sapiga no ens privem de res ni uns ni altres. Pense que hi ha molt que parlar sobre aquest tema, i no en la junta sino en una reunió on poguera decidir tota la comisió

marieta campos ha dit...

totalment d'acord en sam i en jcardet, ja tenia ganes de sentir per boca d'un home de la falla ixes paraules que fa ja molts anys que vaig dient jo.
clarissimament estem al s.XXI i ja practicament cap lloc hi ha diferencia entre sexes, perque a la falla del mercat si??
a mi personalment també hem fa vergonya quant hem pregunten, i perquè la reuniò la feu els dilluns i nomes van i voten que homes???? la veritat a dia de hui no se ni que contestar!
aixi que ahi queda la meua reflexíò, tots som iguals en esta falla?? crec q es un tema prou serios i que es deuria de fer algo al respecte, pero vamos que es la meua opinió.

deivit ha dit...

Estic totalment d´acord,primo eres un crac.Pense que aço te que variar ja,tenim que votar tots tot,tan ajustar quotes com qualsevol votacio,la junta te que ser mixta i mirar tots els punts de vista.jo pregunte.Que pasaria si ferem tots junts les reunions divendres?podiem de deixar de ser separatistes.

Unknown ha dit...

la meua opinió també és la mateixa que la de vosaltres, però açò ja feia anys que es tenia que haver dit. Encara que crec que peguem en pedra, hi ha molta gent, tant hómens com dones que creuen que te que ser com es ara, crec que es trist, per a mi, es la meua opinió.
Crec que es una postura molt machista.

Ricol ha dit...

Jo tambe estic completament d´acord en el que diuen jcardet, sam i marieta, i a mes la majoria de gent amb la que he parlat del tema tambe pensa igual. Pero, com ens hem de posar tots d´acord si mai estem tots junts en una reunio? Si els temes mes espinosos de la falla mai se trauen a debat per a tots, mai es pot demostrar que hi ha molta gent disposta a fer canvis. Es el peix que es mossega la cua.
Sense dubtes cal renovar-se i adaptar-nos als temps que corren, som l´unica comissio de Sueca que s´ha quedat enrrere en aquest sentit, i es una llastima.

Anònim ha dit...

tots paguem igual, pero els fallers tindran que dur la indumentaria completa com les dones i tindran que cedir la xaranga a les dones i mesclarse amb elles o elles aniran darere i ells davan amb cua val....vos sembla i seriosos....que tal igualtat per a tot no no mes per a pagar.

abel -confeti- ha dit...

jo pense q no ha de ser tot tan radical. en la falla hi han moltes opinions i n'hi han de bones i de males. simplement deuriem d'adaptar-nos als canvis moderadament i no forçar algunes coses q seria incoherent fer-les a dia de hui. esta clar q moltes persones pensen q si pujem la quota o si passejem la xaranga amunt i a ball. jo pense q com a falla es pot debatir qualsevol tema i a mes inclus concretar votacions per a fer algun canvi si es precis o si molta gent o vol d'altra forma. no tenim xq estar sempre discutint, les coses es poden arreglar ficant-nos d'acord i proposant idees noves q a molts els pot pareixer be i pot fer q algunes coses funcionen millor. el tema de la indumentaria... asi no hi ha molt q dir, la falla es un luxe i com a tal tu et fiques un baremo del q et pots permitir amb un tratge ja q hi han variacions de preu tant en home com en dona i no es cap debat xq jo q soc faller em puc gastar el mateix en un tratge q un fallera si jo ho decidixc aixina. si es decideix q s'ha de pagar tant, si la gent vol pagaro ho pagarà i sino no, i si no es vol canviar la quota q es quede com està...

hi ha q pensar q tot el tema de FALLES es una tradició q hem seguit des de fa uns anys i en aquells funcionava tot d'altra forma i hem d'entendre q algunes coses costen conseguir canviar o si es canviaren estarien mal vistes, pero tot te solució i perfectament podem optar a un determinat model a elegir com a membres de la falla q som. la qüestió es ficar-nos d'acord i adapatar-nos.

Anònim ha dit...

Weno, en primer lloc dir que jo estic totalment d'acord en tot el que ha dit jcardet, que ja és hora que la falla evolucione.
I ara pa la senyora anònim o senyor anònim, els xics tenen una indumentària oficial i les xiques altra i això està en els estatuts de la junta central fallera, te faig saber tb k el blusó negre és vestimenta oficial per a xics i tb està en els estatuts, la qual cosa vol dir k els xics d'esta falla tenen un respecte cap a les falleres eixint en xaleco el dia de la visita de cortesia per exemple. I cdesprés en el tema de la xaranga, per molt que mos mesclem o aneu vosatros darrere tota la gent de la falla no la sentirà xk en som molts.

deivit ha dit...

LA COLLA ESTA TRACA ES MEUA,DONA EL SEU RECOLZAMENT AL SEU FALLER ABEL MARCO,UN PRESIDENT AMB GARANTIES.

Anònim ha dit...

Al moderaor del blog.Pense que sobren estos comentaris de campanya electoral que s'han publicat en cada una de les entrades. No tenen res a vore amb el tema que es debateix en cadascun.Sols per eixa intrusio que han vollgut fer i per tio listo,Abel,has perdut el meu vot�

Anònim ha dit...

Al moderaor del blog.Pense que sobren estos comentaris de campanya electoral que s'han publicat en cada una de les entrades. No tenen res a vore amb el tema que es debateix en cadascun.Sols per eixa intrusio que han vollgut fer i per tio listo,Abel,has perdut el meu vot¡

Anònim ha dit...

Bo, com que veig que si que es fa campanya electoral, jo vaig a dir la meua.
Pense que el millor candidat a president de la falla es el meu compare VICENT GORRIS, si, eixe que ens a pegat la tabarra amb el megafon el dos ultims dies de falles, a banda de dur 30 anys a la falla es sap totes les passeres i martingales de la falla i encara que semble un bromiste i catxondo, que ho es, te el trellat i el seny que sa de tindre per a ser president, amb una junta i idees que en aquesta falla trencara molts tabus fins ara impensables i intocables com puga ser un gran nombre de dones a la junta i fer-les participes (perque no?) de la feina i decicions que fins ara sols feien els mascles.
Es veritat, com be diu J.Cardo, a mi tambe em dona vergonya quan em pregunten com esta constituida la junta de la meua falla i tinc que dir que sols per homo-erectus i que les dones no poden ni vindre a les reunions, ja que per a molts les dones son per a la falla un florero i al segle XXI que estigam aixi encara dona una mica de risa per no dir altre apelatiu.
Tambe e de dir que l'altre candidat Abel es un xicot amb ganes de treballar, amb molta ilusió i que no li cauran els anells per arromangarse, ell sap que aixi ho pense i si surt president ja li dic des de açi que em tindra al costat, Abel i jo ens coneguem fa anys iell ho sap.
Dir tambe a l'anonim que diu que el blog de la falla no es per a fer campanya electoral, que no estic genhs d'acord, que a banda de ficar-mos les fotos i xarrar entre nosaltres, es molt important que s'utitze per fer campanya, sempre amb el respete per als demes, ja que ser candidat a president es ser el futur democratic de una falla i aixó es molt serios.
De totes formes als dos els desitge sort i lo millor per a la meua falla, la millor del mon, no en busqueu mes que no hi han.

Anònim ha dit...

GORRIZ FOR PRESIDENT ANIMO GORRIZ ESTEM ENTU

deivit ha dit...

BORO,MOLT ACERTADES LES TEUES PARAULES,TENS RAO EN TOT EL QUE DIUS,PERO EL MEU VOT SERA PER ABEL,LA SEUA IL.LUSIO QUE ESTA FENT LES COSES,LES GANES DE CURRAR I EL EQUIP DE TREBALL PER A MI ABEL MARCO PRESIDENT.

jcardet ha dit...

Molt bon comentari, Voro, correcte en totes les seues formes, una gran forma cívica de dir les coses... "... Pq no et presentes tú de presi???? jejejjeeje"
Bé, sols dir, que em sorprén (gratament) la decisió de Gòrris per a presentar.se com a president.
Jo sempre l'he tengut com a l'Anarquista de la falla, sense mullar.se per ningú... Vicent... això seran els anys, anem fent.nos majors, eh?? jejjeje.
Bé i en quant a Abel, voluntat , ganes , joventut i aire nou (supong) per a esta falla, ben recolzat segons he sentit, que pense també ho pot fer molt dignament.
Molta sort per als dos....i VIXCA LA FESTA DE LES FALLES!!! i com no VIXCA LA FALLA DEL MERCAT.
... (la millor)

abel -confeti- ha dit...

gracies voro, sas q si, q ens coneguem molt de temps. se q per a tu gorris es el president adequat dels dos, pero com no, t'agraixc les paraules q has dedicat per a aquest comentari ja q han estat molt acertades. jo tambe desitge lo millor per a la falla i per aixo vui intentar fer lo possible per ella. he decidit estar ahi dalt aquest any, un poc forçat per la situacio, pero el que en un principi em feia dubtar ara s'ha fet fort ja que tinc un gran equip de treball darrere q se q ho donarà tot per la falla ara i sempre, i son tant homes com dones, (per la polemica q hi ha sempre) i espere q l'experiencia q em falta en la falla (encara q soc faller des de menut) arribe tot lo lluny possible enguany i l'any q ve siga un faller mes valent i amb mes experiencia i conega molta mes historia de la Falla del Mercat del q conec fins ara.

per la falla i per vosaltres fallers i falleres... per sempre.

Anònim ha dit...

Em sembla perfecte tot el que es comenta sobre fallers i falleres, però solament es parla dels *fallers adults. I que passa amb tots els xiquets i xiquetes que encara que la *majoria dels adults passen d'ells, són l'ànima de la falla, d'aquesta i de totes. La gent ix al carrer per a veure als xiquets i la *majoria de les vegades no pinten gens i per part d'algun sector de la Falla, no se'ls tracte com es mereixen o és que els xiquets són fallers de 2ª *categoria?? En aquestes falles passades, en plena visita de *cortesia on tot és *alegria i diversió (entre cometes) se'ls va negar a un grup de xiquetes una simple Coca-cola...fort veritat?? doncs així els van tractar, com si no foren ningú. Una falla és gran no per la quantitat de fallers que hi ha, ni pel monument més bonic, sinó pel comportament que es té amb la gent i amb els xiquets en particular. Altres falles de les denominades "pobres" es *desviuen per cuidar als seus xiquets, a la futura cantera de la Falla. Pense que en aquesta *deurien d'aprendre un poc d'altres falles. Una salutació.

Anònim ha dit...

Em sembla perfecte tot el que es comenta sobre fallers i falleres, però solament es parla dels *fallers adults. I que passa amb tots els xiquets i xiquetes que encara que la *majoria dels adults passen d'ells, són l'ànima de la falla, d'aquesta i de totes. La gent ix al carrer per a veure als xiquets i la *majoria de les vegades no pinten gens i per part d'algun sector de la Falla, no se'ls tracte com es mereixen o és que els xiquets són fallers de 2ª *categoria?? En aquestes falles passades, en plena visita de *cortesia on tot és *alegria i diversió (entre cometes) se'ls va negar a un grup de xiquetes una simple Coca-cola...fort, veritat?? doncs així els van tractar, com si no foren ningú. Una falla és gran no per la quantitat de fallers que hi ha, ni pel monument més bonic, sinó pel comportament que es té amb la gent i amb els xiquets en particular. Altres falles de les denominades "pobres" es *desviuen per cuidar als seus xiquets, a la futura cantera de la Falla. Pense que en aquesta *deurien d'aprendre un poc d'altres falles. Una salutació