.. PER A CREMAR...

dimecres, 26 de març de 2008

Actuasió de una "superestupenda" Karla al mareny

El pasat diumenge actua junt a l´orquestra Tabarca, una fallera de esta comisió Karla, en el seu debut va ser acompanyada per les seves amigues, cosa que es molt d'agrair. Gracies SUPERESTUPENDES, pel vostre recolsament...

collage

rebut via mail

7 comentarios:

marieta campos ha dit...

esa Karli!!!!
no podiem deixar passar l'oportunitat d'anar a vore a la nostra amiga actuant! la veritat que l'orquesta va estar molt molt be i ella com sempre espectacular! (se nota que es superestupenda!jajaja)
bueno deixar caure que l'oquesta es molt bona i que no tenen compromis per a falles del 2009....

deivit ha dit...

tens rao maria,podiem cambiar l´orquesta i la xaranga.crec que estan acomodats a la nostra falla i una falla gran te que tindre una xaranga bona i que toque mes de 5 temes en un pasacarrer.

Patri ha dit...

Pues no estaria mal, aixina Karla passaria les falles amb els seus, perque enguany llevant el dia de les disfresses no li hem vist el pèl

Superestupendes ha dit...

On hi ha que anar a votar??? això seria meravellós, crec que va sent hora de renovar tant xaranga com orquestra, i qui millor que una fallera del mercat, que damunt podrà disfrutar de les festes amb nosaltres...aire fresc per a la falla!!

Josep ha dit...

Recolze la proposta.

La orquestra ens ha donat el que volíem durant un temps però dóna la sensació que ja no ens sorprenen i la gent ja no li crida tant el ball. A més com tots els dies es la mateixa dóna encara més eixa sensació.

La xaranga ja havia arribat al límit tots els anys pagant (bé) i plorant. Quan passen falles i sent algunes caçons del repertori d'altres xarangues, o quan vaig vore el dia Sant Josep a la xaranga de Via tocant en l'Estació com si estagueren en plena visita o la de la Che Collons versionant en xaranga èxits maquineta o els de Fortaleny amb les seues originals lletres... em done compte que s'havien quedat uns anys enrere.

deivit ha dit...

FALLERS I FALLERES EL MOMENT DEL CANVI HA ARRIBAT,QUI MILLOR QUE ABEL MARCO PER SER PRESIDIR LA COMISIO.VOTALO.

Anònim ha dit...

Es veritat, Karla (la superestupenda, i qui diga el contrari es un mentider) deuria l'any que ve actuar a la nostra falla i deixar-mos de monsergues amb l'orquestra que em patit, es de la falla tota la vida, canta molt be i esta superestupenda (collons, ja ho e dit altra vegada i aixó que m'avia promes no tornar a dir-ho) a mes a mes es una tia que te el que sa de tindre dalt d'un escenari, ganes (no lin falten), personalitat (no totes les cantants ho poden fer perque solen imitar), coratge i saber estar dalt, que no es facil.
La meua opinió pot ser siga partidista ja que a ella li he deixat al seu carrec el que mes vullc en aquest mon, els meus fills, i es per aixó i per el que dic mes a dalt que la Karla es la mes indicada per a que ens cante aquestes properes falles.
Amunt eixa Karla estupendisima (recollons, atra volta pum, perdó).
I ara emulant a Deivit peró a l'altra banda.
VOTA GORRIS.