divendres, 28 de març de 2008

16 de març

Este dia va ser molt variat, vam començar amb la desperta extraoficial que va sense xaranga, però enguany ens la van amenitzar dos jóvens un amb tabal i l'altre amb un pianet al qual li bufaba per un tub, a continuació  l'esmorzar oferit pel president per a reposar forces, al migdia en la cercavila vam tindre diverses vegades l'actuació de la muixeranga de sueca alegrant i donant colorit a la cercavila, ni que dir que van actuar diversos membres de la falla que pertanyen a la muixeranga de sueca, Durant la cercavila també ens encreuem amb les vestes de setmana santa que venien de la prosessó del diumenge de rams.

piqueu-la

P3160093 [800x600]

 

A la vesprada va tindre lloc el berenar de la fallera major amb la posterior entrega dels trofeus als diferents guanyadors de les activitats de la falla, l'entrega dels Bunyols de la junta central fallera, que en enguany Juani Blasco,David Cardo i esteban Piera van rebre el Bunyol d'or amb fulles de llorer, tot seguit es va procedir a l'entrega de la mes alta distinció dins del món faller el Bunyol d'or amb fulles de llorer i brillants a dos membres d'esta comissió: YOLANDA SEGUI I BELTRAN  i  ANTONIO AGUILAR I SANCHO, com és tradicional es va donar pas al tradicional tall de pantalons i de sinagües.

piqueu-la

P3160099 [800x600]

19 comentarios:

deivit ha dit...

volia recordar que la traca era nostra, NO DE LA FALLA,per a la persona que es tan important una traca de 9 EURETS,no fare comentaris,crec que ja esta tot dit.gracies a tot la gent que me va donar l´enhorabona aquell dia tan especial.sobretot a la meua colla que va tindre el detall de tirar una TRACA.gracies fallers.

Anònim ha dit...

L'any passat, a la primera reunió femenina, es va fer una proposta sobre el dia del berenar, la qual no va ser molt ben acollida. Es va dir de repartir els regalets per les taules en conter de cridar a tota la cort (com a les bodes).
A mi em va pareixer be, però possar-ho opcional. Que la fallera major trie el que vullga.
La veritat es que es eixe dia sempre es fa etern, i n'hi ha que s'en va abans d'hora. I altra es l'aventura d'alçar-te de taula, que has de fer alçar a tots per poder eixir, es normal que sempre el pasillo estiga colapsat.
que penseu...

Patri ha dit...

Opine que es bona idea. Es un tema que sempre traguem nosaltres també el mateix dia mentres berenem. Quan criden a una tenim que alçar-se totes de taula per a que puga eixir, i si, es fa molt llarg.

deivit ha dit...

el berenar es de la fallera major,ella te que triar,seria mes comode que heu repartiren a taula.

Anònim ha dit...

ja fa uns cuans anys es va decidi de allaugerar lo del berenar i no donar detallets, queda constancia en el acta pero no a prosperat, igual que es va decidir fer aquesta festa de un altra manera com podria ser un coctel de inaguració del cau i no tindre que preparar totes les taules ni obligar a fer eixe gasto a la fallera del any pero hi han persones en esta comisió que pensen que la fallera major te que ser la que puga jo no i pense igual

marieta campos ha dit...

Respecte al tema del berenar de la FM, diré que crec que ningu obliga a la fallera major a fer un tipo de berenar en concret, ella pot fer el que vullga, igual que pot donar detallets o no, això heu decideix ella i ja que fa el detall a tots els fallers de convidar a berenar que menos que poder escollir com donar-los,no?? si que es cert que se fa molt llarg, però es el SEU berenar i la resta som els convidats.

Anònim ha dit...

Buenas noches, soy Amparo Ortiz, madre de las falleras mayores de este año, queria contestar al "Anónimo" que yo personalmente he hecho lo que buenamente me han aconsejado que hiciera, puesto que todos sabeis que nosotros eramos nuevos y no sabiamos ni queriamos cambiar vuestras costumbres. Gracias al anónimo.

Anònim ha dit...

Amparo, soy Mónica y de novata a novata decirte que creo que todo lo que has hecho me parece estupendisimo, y que quien no lo tenga claro todavia..., una persona cuando asume el compromiso que tu asumiste este año con la falla haciendo a tus dos hijas falleras mayores intenta hacer todo lo posible para que salga todo perfecto y que la gente este contenta, y que tal vez pienses que muchas otras cosas las hubieses hecho a tu manera y posiblemente hubiese salido mejor... o no. Lo que esta claro es que siempre hay que decir algo, hay quien habla con intencion constructiva para intentar mejorar las cosas y hay quien habla por hablar... con intencion ¿destructiva?. Da igual quien sea, este año eres tu... al año que viene otro... y asi siempre... el cuento de nunca acabar. Amparo, muchas gracias por todo... por tus meriendas... por tus cenas... por tus bocatas... por tus cevezas... por tus regalos... por tus hijas... por tu presencia... por ¡tu Paco!... y por todos los momentos que nos habeis hecho pasar estas fallas. ¡¡¡ UN BESO !!!

deivit ha dit...

TENIM UN FALLER QUE TE MOLTA IL.LUSIO DE SER EL NOSTRE PRESIDENT,PER DONAR UN AIRE A LA FALLA.VOTALO ABEL MARCO

Anònim ha dit...

Al moderaor del blog.Pense que sobren estos comentaris de campanya electoral que s'han publicat en cada una de les entrades. No tenen res a vore amb el tema que es debateix en cadascun.Sols per eixa intrusio que han vollgut fer i per tio listo,Abel,has perdut el meu vot¡

Ricol ha dit...

A Anònim: Els comentaris publicats en relació a la votació del proper dilluns, en cap moment han sigut alentats pel propi Abel, han sigut els fallers que li donen suport els que han pres la iniciativa d´animar a la gent a que vote per ell. Per tant crec que Abel no ha anat de "tio listo" en cap moment.
A mes, cal dir que tots aquets comentaris encara que expressen el que realment pensen aquestes persones, tenen un to divertit i bromista al imitar una campanya elctoral politica, així que crec que el que s´ha passat una miqueta amb el comentari has sigut tú.
Altra cosa es que tú decideixques votar a Abel, a Vicent o a cap dels dos, i vullgues expressar-ho, lo qual es totalment respetable. Però no cal faltar a ningú.

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Anonymus, el "tio listo" eres tu. el gran fallero critica als q van de cara y q ho fa sense donar-la ell. Xq a més de q abel no a fet campanya electoral, sino q l'hem fet els fallers q l'apoyem, no ho hem fet en mala intenció. Les teues paraules si q son en mala intenció. Dona la cara COBARDE!!!

abel -confeti- ha dit...

gracies ricol, nomes confirmar el q dius i es q jo no tinc res a vore amb el q esta passant, de fet estic intentant llegir totes les novetats dels blogs ara i he vist açò. em pareix, i torne a repetirme, q la gent anonima q va de guay faltant al respete ala demes i q no se q es pensa q es, deuria de sobrar tant a la web com a la falla. açò pareix ja un circo... jo estic d'acord amb q sobren els comentaris de les votacions. deivit ho ha volgut fer per be i jo estic content x com esta comportant-se i es bo saber q vol estar ahi per un president determinat i per la falla q tambe seu mereix, pero tambe se q sen ha passat un poc i q deuria moderar-se, pero el q no es normal es q gent anonima q no te ni **** idea de lo q passa ni de lo q parla es fique a lladrar en coneixement de mosquit. ja eu teniu be i sigau capaços de al menys ficar el nom i dir coses de trellat.

ahhh, i jo tampoc vui el vot d'algu com tu aixina q trankil q si s'ha perdut ben perdut está... "listo"

anToniet -Confeti- ha dit...

Per a l'anonim este: q no mos vinga en "historietes ni monsergues", cadaú es lliure d'expressar-se lliurement i dir el que li done la gana, pero sempre desdel respecte, i crec, q aci s'esta fent desdel major respecte possible i sense faltar a ningu. Per a uns Abel sera el millor candidat (entre els q me trobe jo), i per altres sera Vicent, xo tranquils, paixo stan les votacions, i al dilluns ixirem d dubtes!!!
I per supost, tan d parlar, xo sempre desde l'oscuritat, estem en democracia i, sigues qi sigues, es respectara la teua opinio com qualsevol altra, pero dona la cara i firma els teus comentaris!!!
VOTEU A ABEL!!!!!!!

deivit ha dit...

A mi no me va a callar ningu que per aixo estem en democracia,i el que no vulga que se borre.Jo envie mensajes de recolzament a abel i sense burla de ningu,i no vaig a moderarme perque no falte a ningu i done la cara.PER A MI ABEL MARCO PRESIDENT.(CREC QUE ESTA CLAR).i no mos fa falta el vot de gent que no dona la cara.

Anònim ha dit...

Respecte de lo del berenar de falles, em pareix increible que algu puga tirar-li encara a qualsevol de les falleres majors que han passat per aquesta falla el que ha fet. Quan ens conviden a una boda tenim dret a dir el que s´ha de fer? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Estaria bo, que damunt que ens conviden i ES GRATIS tinga´m que dir-li el que fer. si a algu no li mola que no vinga, es fàcil, no s´obliga a ningú.
Repecte del tema presidencial, dir que, per a una volta que es presenten dos persones que tenen ganes de fer coses i que no es tiren els trastos al cap, no entenc perquè estem tirant-los tanta llenya damunt. Recordeu, que estem tots per la mateixa raó, per a intentar fer-ho millor, deixeu-los tranquils. Silvia

Anònim ha dit...

Voldría donar l'enhorabona tant a Abel com a Vicent. Tots dos volen el millor per a la falla.Pense que sería una bona idea que estagueren en la mateixa junta per poder dur endavant la falla que tots desitjem.

Crec que algunes persones han perdut un poc el nort, o mai l'han vist clar, del que significa esta FESTA. No vol dir; jo mane, soc l'amo. La FALLA no és res del que manar. LA FALLA i la SEUA GENT no és més que un sentiment de germanor i de voler passar-ho bé.

Parem tots a pensar un poc i deixent-mos de tonteries. Estem en el Mercat per què volem gaudir i disfrutar en persones tant diferents i d'unes edats tant variades que si nó fos per esta festa, possiblement mai haguérem conegut.
De segur que tots volem el mateix.

Anònim ha dit...

En quan al berenar, es una cosa que personalment eliminaria dels actes fallers.
Una cosa es que fora en un saló de festes amb cambrers i tot, xo montar taules i cuatre xorraetes i obligar a la fallera major a fer eixa despesa, que es gastar diners i no lluir-se.

Anònim ha dit...

bueno que mejor Que la fm para contestar el ultimo comentario recibido...pues es un acto en el qual estas muy eQuivocad@ en lo de que no se luce ese dia...yo cmo fm esa tarde la pase genial viendo a toda la comision cmo estava alli...y si se ace pesada y todo lo Que kieras xro si os cansa a los falleros imaginaros a las fallera mayores no?creo Que este tema sobra ya ablarlo xke ai gente k lo dice de forma despectiva esa merienda se realiza xke la fm Quiere al igual Que los regalos si Quieres das o no...
pero lo Que esta claro Que no deja de ser un acto en el qual las falleras mayores disfrutan y es un acto mas para ellas...y si no estais agusto alli ese dia y no os apetece ir pues no vallais a nadie se obliga..
si lo quitan bueno vale...xro yo como muxas fm piensan Que si es pesado xro para la Que es su año no...


nada mas al respecto...


besos....amparitooo:)