.. PER A CREMAR...

diumenge, 24 de febrer de 2008

RALLY HUMORISTIC

La falla del mercat despres de diversos anys sense acudir a la cita del ral·li enguany ha quedat en segon lloc, en la classificació de proves, donar des d'ací l'enhorabona a tots els participants i col·laboradors i desitjar que açò només siga el principi d'altres grans èxits.
MOLTES GRÀCIES

12 comentarios:

Anònim ha dit...

sisi...

primers en el rally...som els millors...
vegeu com tenia rao y guanyavem....jaja...

mos eu am pasat bee noo? l¨any Que be tornem....jj

gracies a tots els Que mos an ajudat...

Patri ha dit...

Segon premi pero ens sentim campions.
Gracies a tots els que han participat i als que ens deixaren el que ens demanaren a les proves.
Jo l'any que be repetisc, ho hem passat molt molt be.
Esteu atents a sueca televisió que gravaren a Elena cantant "la tarara" i als demes fent coro. A vore si ens trauen

marieta campos ha dit...

campeones!!!! La veritat es que va ser impresionant, segon premi!!!! encara ni ens heu podem creure!
I el premi a tots els participants encara que es el segon ens ha sabut a glòria!
Moltes gràcies a tots els que varen participar i/o col.laborar en totes les proves perque la veritat que ho varem aconseguir casi tot!
A l'any que bé repetim no???

Anònim ha dit...

Holaa!!! si es que no es podia esperar menys de la falla del Mercat,som uns cracks!!! jo meu pasi de lujo,aixina q a l'any que be espere q repetim i sigam mes. Grasies a tots els q ajudaren a aconseguir ixe segon lloc!! A l'any q be mes i millor!!

Superestupendes ha dit...

Mercat, mercat, mercat, mercaaaaaaat....Enhorabona a tots els que han fet possible aquest 2n premi, que a tots ens a sorprés, i això que el cotxe de concurs el teniem en el casal...jaja! Per supost que a l´any que ve més, i millor!!!

Inma ha dit...

Després d'un intens dia de paelles,amb son i passats per aigua...desperteu que és una realitat!! Segon premi!!

Gràcies a tots aquells que ens ajudaren...l'any que ve més.

Anònim ha dit...

Gràcies xicones i xicons per ser com sou, estupendes i meravellosos, sou el millors companys de ralli que mai havera pogut tindre, espere que conteu amb mi,i amb el meu germà menut Jaume per a l'any que vé. gràcies.
marikosé.

Anònim ha dit...

Amb aquest segon premi es demostra, que sols es necessita ganes. Gràcies, a en un principi, un grup xicotet de gent que va dir que por sus "cocos" participava, ho hem aconseguit. Ja era hora, que eixira un grup de gent, dones la majoria, jajaja, que deixara de banda eixa apatia que pareix que tinga esta falla, i que la tenim wq ningú te ganes de menejar el cul. Criticar sabem tots, pero treballar no ho tinc tant clar. Gracies patt, maria, inma, helena, ricky, amparo, jaume, ...., a tots els que participaren.

Anònim ha dit...

Vull felicitar a tots els que participaren en el rally. Felicitats, no valen mes els cotxes que presentaren les altre falles, que les ganes e il.lusió que vosaltres ficareu.
Donar una especial alabança, a la penya del paperet (jajaja la del sonfeti que es broma) o al menys alguna dels seus membres (abel es un exemple) per la participació i ganes de treballar que estan tinguent aquest any. Sols falta que no siguen tant escandalosos en el parxis, jajajaja

Anònim ha dit...

COM A RESPONSABLE DEL RALLY SOLS FELIÇITAR-VOS JA NO SOLS PER EL RESULTAT SINO TAMBE PER TORNAR A PARTICIPAR AL RALLY JA QUE FEIA UNS ANYETS QUE NO ESTAVEU I QUE AMB BON ROLLO UN POKET DE GANES ES POT PASAR UN MATI DIVERTIT I AGRADABLE, ADEMES ES UN EVENT QUE INTENTE QUE TOTA LA FALLA PARTICIPE EL COMPANYERISME I COM NO LES RIALLES I ELS BONS MOMENTS ESPERE QUE L´ANY QUE BE SI ESTIC COM A RESPONSABLE DEL RALLY VOS TORNE AVORE, I ENHORABONA PER EL BLOG,UN ABRAÇ JUANET

marieta campos ha dit...

ay Juanettttt!!!!!
moltes gràcies per la felicitació i també per animar-nos a participar en el Rally!
esperem a l'any que bé poder tornar a participar perque ens ho hem agafat en moltes ganes!

abel -confeti- ha dit...

pues si juanet!! l'any q ve tornarem q jo meu vaig passar de luxe!!! jejeje gracies per l'enhorabona i igualment per a vosaltres per fer possible ixe mati. ;)

i tb un saludet per al blog del mercat! xDDD