.. PER A CREMAR...

dilluns, 11 de febrer de 2008

COMPARTINT IL·LUSIÓ

Durant tota la setmana passada, vam poder admirar els trages que lluiran la nostra falleres majors i el nostre president infantil durant estes falles, les mares dels respectius van tindre el detall d'invitar-nos a sopar les nits del dimecres i dijous i es pot afirmar que tant una nit com l'altra, regnava un ambient realment increïble, amb olor de pólvora que es va vore culminat la nit del dissabte quan les nostres falleres foren presentades en eixe acte tan emotiu i significatiu.
Cal donar l'enhorabona tant a Amparo com a Begoña, el seu gust a sigut exquisit, i el seu tracte cap a nosaltres, en tots els seus detalls, a sigut fenomenal. Gràcies.
Mostra dels trages i dels sopars són les fotos que ara vos mostrem.

 P2060032 [640x480]

puxa la foto

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Vullc aprofitar per donar les gracies a David i Mº Jose per el treball que estan fent, al igual a tots els fallers i falleres per l'acollimente que ha tingut el meu fill i la meua familia. Gracies per tot. Ah, i no m´oblide de la gent que ha estat ajundant-me en tot moment al igual que la familia Lezcano-Ortiz per estar ahí, gracies altra vegada. Bego