.. PER A CREMAR...

divendres, 1 de febrer de 2008

AIDA BELTRAN I SANTAMARIA

No crec que siga el moment més idoni per a escriure un article de trellat, tots sabeu que estic un poc baixa de moral, en fi, son coses que porta la vida, tot i això farem "de tripas corazón" i ens ficarem mans a l'obra.

En aquest article voldria exalçar a la que fora nostra fallera major en l'exercici passat, es a dir Aida.

Per a tota fallera ha de ser un orgull i un somni el ser Fallera Major i més si es de la falla a la que pertanys durant tota la teua vida, una falla que duns sempre dins del teu cor, que quan sent la música del Fallero, t'aborrona, o que quan sents l'olor de polvora d'una traca acabada de disparar, el teu inconscient de seguida ho asocia a records, de l'exercici passat.

Aquest any ha sigut un any molt especial per a tu, per totes les vivències que has passat, un any inoblidable, una experiència que encara que la vida et propose tornar-la a repetir no va a ser el mateix, així com per a nosaltres, els que ho hem viscut des de fora també serà un exercici que tindrà un nom, LES FALLES D'AIDA, les falles en què Aida va ser fallera major, L'any d'Aida.

Igual a tú, com a la teua família, volem donar-te les gràcies per tot, el que ens heu oferit, així mateix i no parle de lo material, tots eixos moments que amb diners no es poden pagar, per tot això Aida GRÀCIES.

Dins de poc, serà el teu acomiadament i se, que va a ser dur per a tú, perquè t'acomiades del teu somni de tota la vida, però ho faràs també amb alegria de donar-li pas a eixa xiqueta que entra amb tota l'alegria del món que és Amparo.

De tota manera vull que estigues contenta, vull que sapigues que mentre has sigut tu la nostra màxima representant, la falla del Mercat a estat allà dalt, has sigut un excel·lent representant de tots nosaltres, i que sempre estaràs dintre dels nostres cors.

P3180048

1 comentarios:

Aida ha dit...

Moltes gràcies tant per a MªJose com per a David, sé que no es el millor moment vostre i així i tot eu tingut un moment per a mi, les gràcies les tinc que donar jo per tot el afecte que he tingut, ha sigut el millor any de ma vida i gran part ha sigut per vosaltres i com no, per Joume i Toni.
Tinc un poc de pena, pero una inmensa alegría per haver compartit el meu any amb vosaltres, mai em cansaré de repetir que sou molt grans i la millor companyía que jo aguera pogut tindre, i que persupost sempre tindreu un espai en el meu cor, junt al de la meua familia.
Aprofite per a donar-vos un vot d'ánim i un abraç amb molt de carinyo. Ahh i un beset al nostre presentador infantil que li tinc un inmens afecte.
AIDA