.. PER A CREMAR...

divendres, 14 de desembre de 2007

NOVES BODES DE PLATA

Demà dia 15 de desembre de nou tenim uns amics que felicitar en el seu 25 aniversari de casats, es tracta de Pepe Beltrán i Amparo Santamaría. Que contarem d'estos amics que tots no sabem ja, vam tindre la sort de comptar amb la seua filla Aida l'any passat com a fallera major de la nostra falla, la falla del mercat de Sueca, i ells ens van obrir les portes de sa casa, perquè ens sentírem com en la nostra pròpia.
No tinc paraules per a expressar l'amistat i l'afecte que m'unix a esta família, perquè vaig tindre la sort de passar amb ells un any de la meua vida tan meravellós que mai podré oblidar, tots les virtuts que podia nomenar d'ells són poques i em quedaria curt.
Gràcies a tota la família per ser com sou, crec que a tots ens quedarà un grat record del vostre afecte i del tracte tan esquisit que ens heu tractat i especialment a nosaltres, sapieu que sempre estareu en el cor de la família Naval Miralles.
També felicitar a Aida i a José per tindre estos pares tan magnífics. Esperem que passeu un dia meravellós, i que mostra d'això, ens envieu unes fotos, perquè puguem compartir amb vosaltres este esdeveniment que demà celebrareu. Felicitats Pepe i Amparo.