.. PER A CREMAR...

divendres, 14 de desembre de 2007

BANDERA RODAORA, IMMA EN COSTA RICA

punxa la foto

Començarem de nou amb el concurs de la bandera rodaora, comença esta temporada nostra companya Inmaculada Fletes, que va fer un viatge fenomenal a Costa Rica, mostra d'això ens envia unes fotos, amb la que ens fa un poc (o molt) d'enveja. Inma es va emportar amb ella nostra bandera amb l'escut de la nostra falla, segons ens relata Inma:
Després de 12 hores d'avió, des de Madrid a Sant José de Costa Rica, el dia 30 de Novembre del 2006 començava la meua aventura al país d'Amèrica, Costa Rica, acompanyant Enrique Beltrán i a la seua dona Ana (tios de la nostra fallera major eixint, Aida Beltrán).
El viatge resulta llarg, però agradable. A la nostra arribada ens van portar directament a l'Hotel Cariari, que és una meravella. Està situat assentat en la verdor de la vall central, el Melia Cariari està a només a 5 minuts de l'aeroport internacional i a 11 quilòmetres del centre Sant Josep.
Deixar les maletes i preparar les excursions va ser tot en uns minuts, perquè necessitava començar a veure el pais com més prompte millor, perquè el temps apremiava.