.. PER A CREMAR...

diumenge, 25 de novembre de 2007

PROCLAMACIO FALLERES MAYORS 2008

CRÒNICA DE LA PROCLAMACIÓ
Tot començava el divendres 23 a això de les 22'30 hores, la gent anava acudint al Casino puntualment per a veure començar l'any faller, amb l'acte de la proclamació de les seues falleres majors, ací estàvem nosaltres diposats amb les nostres millors gales, per a fer honor a les majors exponents de la Falla del Mercat.
L'acte va començar puntualment, el nostre secretari Luis Sales, demanà permís a la mare de les Falleres alhora que li regalava una flor. Començat l'acte es va demanar la presència de la Fallera Major 2007, senyoreta Aida Beltrán Santamaría, la qual acompanyada del nostre president Antonio Benedito Escrivá va acudir a l'escenari on donant-li les gràcies per l'any succeït se la va despedir amb una forta ovació, donant pas a la proclamació de les què seran les nostres falleres majors per a este exercici 2007/2008, senyoretes Cristina Lezcano Ortiz acompanyada pel president infantil Andreu Merino Ferragud i senyoreta Amparo Lezcano Ortiz acompanyada pel nostre president Antonio Benedito, la sala va ser tot un clamor en aplaudiments de benvinguda a les nostres falleres, que agraint i corresponent als invitats allí presents, pronunciaren uns discursos que a més d'un ens van fer plorar, l'emoció estava allí present i brollava per totes les bandes, també van tindre unes paraules nostres presidents per a exalçar tant a les falleres com a la festa en si.
Després del brindis pertinent, va tindre lloc la inauguració del ball, amb un pasdoble molt ben ballat per cert, per part de les falleres, presidents, pares, mares i familiars.
També cal comentar que la Comissió Femenina de la Falla del Mercat va tindre un detall amb les falleres fent-los present un regal.
L'ambient estava molt animat i tots vam disfrutar moltíssim amb la música (alguns van disfrutar més amb la barra lliure).
Agraïm a la família d'Amparo i Cristina, els seus pares Paco i Amparo, els detalls que van tindre amb nosaltres, per la festa organitzada i els desitgem un any preciós.
Més endavant vos mostrarem els discursos de les falleres i presidents, per als que no poguereu vindre per a que es feu una xicoteta idea de lo emocionant de l'acte.

punxa la fotopunxa la foto

1 comentarios:

Anònim ha dit...

q be ho passarem, esperem q tot continue aixi.