.. PER A CREMAR...

dimarts, 13 de novembre de 2007

ANEM D´ANIVERSARIS

Avui com ja ho ferem la setmana passada, aprofite l'ocasió per felicitar en nom meu, i en el de la falla, a unes persones molt especials. Primerament felicitar Carmen Crespo (si, Carmen la de Campos) de manera personal i de part de tota la comissió. Un bona fallera Carmen, que ha segut mare de Fallera Infantil, mare de President Infantil, Mare de fallera Major, es a dir que ha fet de tot per la nostra falla, “se dice, se cuenta, se rumorea, que Carmen ha dit que quan es jubile, serà ella la Fallera Major” això ho vull vore jo en estos ullets que Déu m’ha donat…je, je…,. Sempre he tingut una relació molt especial amb ella, ens hem demanat consell una a l'altra, sempre he respetat la seua opinió com a fallera, perquè sap molt de falla, recordeu es molts anys fallera i això fa que tinga una sabiduria fallera molt gran, sempre m'ho he passat molt bè a la falla amb ella, una persona molt divertida, a més sap molt de la cultura popular que tant ens interssa a les dones, qui no recorda quan anavem a planxar les cortines de l'escenari de la falla a sa casa (bo, jo no planxaba, però raonabem), o quan anaven les dones a tallar les disfresses de la cavalcada del ninot a la seua cotxera i després tots pasabem per allí a arreplegar la disfressa, o tal vegada quan pegabem paperets per a fer la carrossa del vint-i-cinc aniversari de la falla, aquella tortada tant bonica que ens va eixir, si eixa es Carmen, a d'ella no li sap res mal, sempre obri sa casa per al que faça falta, inclús quan no hi ha ningú per a fer de jurat als playbacks, Carmen que tens que anar, (per cer Carmen, enguany no tindries ganes d’anar?). Tots els anys hem diu que hem de fer un playblack per al casal, vinga Carmen, enguany el farem....
Bo, Carmen moltes felicitats en el teu quaranta i tant aniversari de part sobretot dels teus xiquets Maria i Josep i de tota la comissió, que passes un dia feliç al costat dels teus i sobretot al costat de Jose, i no cambies mai. Parlant de Jose, aprofite per a felicitar-vos novament ara als dos, doncs hui 13 de novembre també és el vostre aniversari de boda, (crec que en fan 25) es així? Enhorabona Jose, bona pelailla t'emportares. No estigues celós, tu també eres una bona personeta, encara que un poquet mal geni (jo no tinc boca en que parlar, però m'agrada fer-te enfadar). Espere que pugau celebrar-ho molts anys els dos juntets.


Nota: Ja ens pagaras un refresquet no? Ens vegem al divendres a la reunió.
Vull agrair públicament a Maria Campos i Crespo la seua complicitat per a que puguerem felicitar als seus pares en aquesta data tant important per a ells com són les seus bodes d’argent, així com també a sa mare en el seu aniversari, Gràcies Maria.
Ahhh!!!! Ja ens enviaras les fotos de la celebració de les bodes d’argent per a que tots podam vore lo guapos que aneu.
També vull recordar a tots els qui vullguen compartir amb nosaltes, el seu aniversari o fer algun comentari en general que ho poden fer mitjançant el nostre correu electrònic: falladelmercat@gmail.com

3 comentarios:

Anònim ha dit...

toma ya quina publicació!!!
moltissimes gràcies MªJosé, segur que a carmencín li fa molta il.lusió i no dubtes que et deu una super-convidà!
no patiu que ja vos faré jo una crònica del que serà la cel.lebració del aniversari i vos enviaré fotos!

Anònim ha dit...

gràcies Maria, per fi algú s'atrevit a fer un comentari, estic molt contenta de que t'agrade però també de que entreu ací i ho utilitzeu, ja que acò es per a entreteniment de tots, no sols dels que publiquen, gràcies.

Anònim ha dit...

Ah, el anònim era jo, marikosé.