.. PER A CREMAR...

diumenge, 21 d’octubre de 2007

PRESENTACIO F.M. SUECA 2008

punxa la foto


El passat dissabte, 20 d'octubre a les 22 hores va tindre lloc al Centre Municipal Bernat i Baldoví la Presentació de la Fallera Major de Sueca, senyoreta Verónica Zarzoso i la seua Cort d'Honor, la nostra falla va ser invitada i com sempre agraïts per la invitació, vam acudir a l'acte.
L'event va estar molt emotiu, primer la despedida a Sela, Fallera Major de Sueca a l'any 2007 i membre de la nostra falla, i minuts després la imposició de banda de Fallera Major a Verónica. Hi hagueren discursos per a tots els gusts, començant pel discurs de l'Alcalde, Joan Baldoví, realçant el món de les falles durant tot l'any i reforçant allò d'agermanats. També hi va parlar la Regidora de Festes, molt emocionada al recordar al seu antecessor en el càrrec, així com la unió entre les falles i les festes, ja que la Fallera Major passarà a ser també la Festera.
També va ser ovacionat en la seua oratòria, Vicent Carlos, president de la Junta i membre de la nostra comissió, però quan li tocà el torn al mantenidor, ningú els que allí estavem vam esperar un discurs tant real com el que vam sentir, va actuar com a mantenidor Carlos Belenguer (Merengue) un bon faller de la falla Che Collons i membre de la Junta Local i va exposar el problema que hi hi ha avuí en dia en quasi totes les falles, la mancança de falleres majors per l'alt llistó que s'establit, que si vestits molt cars, convidades, ell va propossar baixar un poc aquest llistó i així quasi segur, tots tindrien opció a poder accedir-hi.
Minuts després de cantar l'Himne de la comunitat, la nit va continuar amb un espectacle musical i de màgia.
Cal dir, que va ser un dia especial per a les nostres falleres, perquè era la primera vegada en la seua vida, que les xiquetes ES VESTIEN DE FALLERES, era la primera vegada que pujaven a l'escenàri representant la nostra falla i que estaven molt emocionades. També va ser una experiència nova per al nostre President Infantil que fins ara, havia anat sol a tot els llocs i com no per al nostre President que ha estrenat una faceta nova de President, tinguent Fallera Major, Fallera Infantil i President Infantil, tots sabem que l'any passat sols hi hagué Fallera Major, Aida Beltrán i President Infantil.
Tot i això els quatre estaven guapissims, van lluir més que l'or, van representar la nostra falla molt dignament i podem dir que ara sí que comença un llarg camí d'un any per als quatre junts.
Enhorabona als quatre.
Finalitzat l'acte, els pares de les Falleres Majors ens convidaren a un refrigeri en el Casino on van comentar les anècdotes de la nit i passarem unes hores molt disteses.
Ací vos deixe un xicotet reportatge gràfic per que ho vegeu.