.. PER A CREMAR...

dilluns, 15 d’octubre de 2007

FALLERA MAYOR INFANTIL 2008

punxa la foto

Una nova sorpresa ens esperava, Paco i Amparo, els pares de la nostra Fallera Major ens comunicaben la decisió de fer a la seua filla menuda Cristina, Fallera Major Infantil.
El cor ens bategaba tant de pressa que quasi se’ns ix del cos, bé, bé i bé, que contents que estabem, tot allò passaba la nit del dimecres al dijous i ja que la festa de l'agermanament estava ahí davant i Amparo volia que la seua filla anara ja com a representant infantil de la falla, va decidir que el divendres de matí nomenar-ho a la falla.
Ens pararem a pensar de com aquells “Forasters de collons” que diu Amparo tenien tanta ilusió com per a fer no a una filla fallera major sinò que cedien a l'altra per a exercir el càrrec de Fallera Infantil.
Unes xiquetes que mai s'havien vestit de valenciana, però que senten molt els colors, l'olor i l'esclat de la festa, això es un orgull per als seus pares i com no, per a nosaltres, que ens ha omplit de goig l'acollir-los com a fallers nous en esta, la nostra benvolguda falla, la falla del Mercat.
Com va ocòrrer amb la seua germana, Cristina no hi sabia res de l'assumpte, i la sorpresa va ser molt gran, la xiqueta molt emocionada donava les gràcies a tots i desitjaba unes falles plenes harmonia i cordialitat.
Feien goig els quatre representants, tant Presidents com Falleres Majors, en les seues cares es reflexaba una alegria que brollaba a raudals. Així i tot i per acabar la festa brindaren per exercici en curs al voltant d'un ambient faller que embriagava a tots els allí presents.
La nostra més sincera enhorabona per segon vegada a la família Lezcano Ortiz i jo crec que no tenim res més que dir-los, ací ens teniu a tots per al que necessiteu. Gràcies.