.. PER A CREMAR...

dilluns, 15 d’octubre de 2007

AGERMANATS UN SOMNI FET REALITAT

punxa la foto

Un somni fet realitat.
Després d'escoltar algunes prediccions, com que seria un macrobotelló, o potser que no acabaria bé, que seria un desastre.... Hi ha un dit que diu que si no ho veus no ho creus i que sempre cal donar una oportunitat a les iniciatives, i ja que esta ens picava molt la curiositat i la idea ens va agradar des d'un principi, vam decidir apuntar-nos a la festa de l'agermanament amb les altres falles de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.
Quina va ser la nostra sorpresa quan vam veure que allò, de cap manera pareixia un macrobotelló, ni res semblant, ni va ser cap desastre i per descomptat tots els allí presents es van comportar de la manera més excel·lent que es podia previndre.
Volem donar la nostra més sincera felicitació als organitzadors i per descomptat als nostres representants, que han treballat de valent perquè tot açò es desenvolupara de la manera més factible possible.
També cal recordar que després de tots els inconvenients que ja havien vençut aquestos valents companys i després d'aclarir tota una sèrie de rumors possibles, i com a últim obstacle es va unir contra ells unes inclemències del temps que preveien un ajornament de l'esdeveniment, encara sort que el temps ens va donar una treva i llevant que van d'haver d'ajornar els jocs destinats als més menuts, tot es va realitzar segons lo previst. Han donat una lliçó a tot el poble i en especial a aquells més incrèduls, que auguraven el desastre de l'organització. A tots ells, gràcies.
Hem de fer un menció especial als nostres companys de la Falla Xúquer, que ens van acollir en el seu casal i ens van oferir sa casa per a que ens sentírem com en la nostra, sincerament gràcies.